Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καλησπερα τιμημενοι συναγωνιστες.

Σημερα το μεσημερακι κατα τις 2-2:15 οδευω προς το KamaSutra που εχει βαρδια η Σαμανθα μεχρι τις 5 το απογευμα. Καλα ειμαι λατρης των μελαχρινων, και μου ξεφυγε αυτη η Θεικη υπαρξη !!! Αισχος ειμαι απαραδεκτος..

Στην υπηρεσια ειναι ο Τακης, πρωτη φορα τον εβλεπα, πλακατζης και καλοσυνατος, βοηθαει στο να νοιωσεις ανετα μεσα στο χωρο.. Δε χρειαστηκε να περιμενω πανω απο 5 λεπτα...και με το που ανοιγει η πορτα και βλεπω τη Σαμανθα (πρωτη φορα μαζι της), παθαινω και την ΚΑΡΑΠΛΑΚΑΡΑ μου...!!!

Μακρια μαυρα μαλλια, ομορφα χαρακτηριστικα, ΑΠΙΘΑΝΑ μικρα βυζακια, με τις ρογες να κοιτανε το ταβανι,

και ενα κωλαρακι να θελεις να το φας..

Εξαιρετικα φιλικη, και θερμη. Ξεκινησαμε με χαδια, και ενα πολυ ωραιο γλυψιμο αμφοτερων, ευχαριστηθηκα να γλειφω το "γατακι" της, και τοσο κατα τη διαρκεια των "παιχνιδιων", οσο και κατα τη διαρκεια της "πραξης", δεν εντοπισα ουτε μια fake κραυγουλα, ουτε τιποτα που να προδιδει οτι προσποιειται..

Εκανε παρα πολυ ομορφο και σφιχτο deepthroat "κλαρινο", και μετα απο ενα ολιγολεπτο πισωκολλητο σφυροκοπημα, τελειωσα με το γνωστο ιεραποστολικο.

Η κοπελα ειναι γνησιο GFE, με τιποτα δεν σε αφηνει να πληξεις, ξερει να μιλαει και να χειριζεται πολυ καλα το λογο. Ανετα και ανεπιφυλακτα την προτεινω σε ολους, και οσοι ειναι λατρεις των μικρων αλλα στητων και ομορφων βυζιων...τρεχτε γρηγορα.

Σαμανθαρα μου θα τα ξαναπουμε...εισαι μια κουκλα.

daikatana

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 15, 2008
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
Υπηρεσίες
Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική