Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 13 10
Sex Studio 37489
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καλησπέρα στους αγαπητούς συναγωνιστές της συμπρωτέυουσας.

Πρωινή τσάρκα στον μύλο για να βρώ την Νέλλα απο το Villa Prive.
Δυστυχώς η κοπέλα αργοπόρησε κ εν τέλει δεν ενεμφανίσθη με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.
Η αντικαταστράτια άβυζο νεαρό τέκνο οπότε αναχώρηση δια ανευρέσεως βυζοπούλας.
Δρομο παίρνει δρομο αφήνει και τσουπ στο La Casa d' Irene συναντάω ένα υπερμεγέθη βίκινγκ εν ονόματι Νίκη.

Η Νίκη είναι ένα κορίτσι αρκετά ψηλό κ άνω των 100 κιλών. Όμορφη κατανομή λίπους με 4+ μαστάρια σχετικά πεσμένα κ με ραγάδες.
Το πρόσωπο της φέρνει λίγο απο σύνδρομο ντάουν λόγω των μικρών ματιών της κ του λίπους που κυριαρχεί.

Υποδοχή άψογη τόσο απο την κοπέλα (όσο κ απο την τσαΧ2) με χαμόγελο που σε κερδίζει κ σαλονάρισμα αεράτο με το στήθος να συγκρατείται απο ένα αθλητικό μπουστάκι.
Δίνω το παράβολο των 30 για απλό κ εντος ολίγου έρχεται η κοπέλα κ αμέσως ξεκινάει την απίστευτη τεχνική της βυζοαιώρας. Το βυζι 2 εκατοστά απο το σώμα να διαγράφει νοητά το κορμί μου κ αυτη με απλανές βλέμμα (ναυαγού με ηλίαση που προσπαθεί να χέσει έχοντας βαριά μορφή δυσκοίλιας) να κοιτάζει τον τοίχο με 2-3 φιλάκια στις ρώγες... Αφού αποέχομαι το κομικοτραγικό της όλης καταστάσεως έρχεται απότομη παύση κ πέρασμα καπότας όπως η γιαγιά μου πέρναγε τις κάλτσες στον πάπου μου κατά τους βαλκανικούς πολέμους. Το μόριο εννοείτο σε ημιθανείς κατάσταση πίπα άνευ οδόντος διαδικαστική κ ερώτηση περί της επερχόμενης σεξουαλικής στάσης. Ακολουθώντας τις οδηγίες του νεαρού γέροντα ανεβαίνει κ στο λεπτό πάνω ευγενική προτροπή προς αλαγή στάσεως. Η έμπνευση ε΄ρχεται κ την διατάζω να στηθεί στα 4. Η επιθυμία μου πραγματοποιείται κ ατενίζω το βουκολικό θέαμα, άξαφνα μες στου μυαλού τα υπόγεια αντηχεί το γνωστό άσμα Δεν ξαναβόσκω άλλες βουβάλες ( https://www.youtube.com/watch?v=UPkRSaB_jL4&feature=kp ). Ο χρόνος αρχίζει να παγώνει κ η ενθαλπία αρχίζει να ξεφτυλίζεται τόσο όσο να μπορέσω να αποτυπώσω την τετραδιάστατη σκηνή που αν ήμουν 10 χρόνια νεότερος θα άλλαζε άρδην την μετέπειτα πορεία στο ποταμάκι της ζωής μου. Το ξεχασμένο πέος μου μεταξύ φθοράς κ αφθαρσίας αρχίζει να εισέρχεται μηχανικά στο αιδοίο της αγαπητής νεο-ιέρειας της θεάς Αφροδίτης όπως ακριβώς ο αυτογονιμοποιοιμενος σκώληξ χώνεται στην σάπια σάρκα προς εναπόθεση των παρασιτικών απογόνων του. Το πανέμορφο τούτο αμάλγαμα αισθήσεων-συναισθημάτων-παραισθήσεων είχε τέτοια ενίσχυση απο την οσμή των μεταχειρισμένων ακαθάριστων οπών κ της εφίδρωσης που προκαλείται απο την αποπνηκτική ζέστη του δωματίου, που προς στιγμήν ικανοποίησα το κρυφό κτηνοβάτη που επιμελώς κρύβω στα πιο σκοτεινά, απόμακρα κ βαθιά μέρη του μυαλού μου κλειδαμπαρωμένο. Ήταν όμως αργά πλέον είχε τραφεί είχε ανακτήσει όλες τις χαμένες δυνάμεις που του είχα στερήσει όλα αυτα τα χρόνια, από τότε που οργώναμε τισ παρυφές του Ολύμπου προς αναζήτηση κατσικίσιου κρέατος. Πλέον ήμασταν 2 ζώα ανίκανα προς ομιλία ανίκανα προ σκέψη. Το γουρούνι πλέον κύριοι δεν έτρωγε τα πάντα αλλά γάμαγε τα πάντα , κ στην συγκεκριμένη περίπτωση γάμαγε ένα νεαρό μόσχο σιτευτό. Φυλακισμένος δέσμιος μιας αρχαίας κατάρας, ανίκανος να αντιδράσω έβλεπα την πιο άγρια σεξουαλίκη πτυχή του εαυτού μου. Το κουαρτέτο τούτο συμπλύρωνε αρμονικά το απλανές βλέμμα τις κοπέλας. Ο Τζόρτζ Όργουελ άν μας έβλεπε 8α έκανε χαρακίρι . Και πριν την ένδοξη χυσοκρουσία επήλθε οπτική επαφή Κάποιος ήχος έβγαινε απο τα χείλη της νεο-ιέρειας αρμονικά δεμένος, με ψύγματα πολιτισμού. Ακαταλαβίστικα για το κτήνος το έθεσε σε σύγχυση, δράτωντας της ευκαιρίας ανακτώ το έλεγχο κ ψελίζω :
-ππππαρακαλώ;
-Θα χύσεις έτσι ή θες να στον παίξω? απάντησε.

Το κτήνος πέθαινε κ μαζι με αυτό κ η ένδοξη αν κ σύντομη στύση μου. Τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα ευγνωμοσύνης, με τους όρχεις γεμάτους ευχαρίστησα την νεαρά ιέρεια ,με την θέα απο πάνω να διαγράφεται αχνά, κάπνιζε κ κράταγε ένα ρολόι στο χέρι γερασμένη κ απαξιωμένη όσο ποτέ, με ευχαρίστησε με την σειρά της κ με άφησε να περιπλανιέμαι χαμένος στα στενάκια σαν τις σκιές στον Άδη.

Μοναδική συντροφιά το άσμα του Μυλιώκα Δεν ξαναβόσκω άλλες βουβάλες....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Νίκη
tsontopoulos
Σεβαστός
21
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουνίου, 2014
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τα σεβη μου τσοντοπουλε.Απο τις καλυτερες κριτικες στο bou.+1
review reaction 1 tsontopoulos
09 Ιουνίου, 2014
Ανεπαναληπτο πονημα, κ. tsontopoulos!!! +1
09 Ιουνίου, 2014
Εκπληκτικη κριτικη ρε φιλε, αλλα γιατι να δωσεις λεφτα να πηδηξεις αυτο το κτηνος που περιγραφεις; Η Νελλα που εψαχνες παντως καμια σχεση, αλλα και παλι δε τη λες και ομορφη στη φατσα...
09 Ιουνίου, 2014
Κυριε Τσοντοπουλε, αναζητησα κι αλλα πονήματα σας και δεν βρηκα. Η ξεφτυλισμενη η ενθαλπια φταίει???
09 Ιουνίου, 2014
Από τις πιο γλαφυρές και διασκεδαστικές κριτικές που έχω διαβάσει ποτέ στο bou!
Με είχε κερδίσει ήδη από τον τίτλο
09 Ιουνίου, 2014
Δυναμικότατη είσοδος στη σκηνή ενός νέου ταλέντου!
09 Ιουνίου, 2014
Καλός, άξιος! +1Γερο-μύστης
Αλλά ένα φιλόλογο διορθωτή του κειμένου σου τον θέλεις αδερφέ!
Keep going, είσαι σε καλό δρόμοΜεγάλο χαμόγελο
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 33661
09 Ιουνίου, 2014
+1 και απο εμενα. Αν ποτε εκδοθει βιβλιο με κριτικες απο το μπου αυτη θα πρεπει να ειναι σιγουρα μεσα χαχαχχα
09 Ιουνίου, 2014
Φιλε Θεοοοοοοοοοοοοςςςςς !!! . Η καλυτερη κριτικη που διαβασα στο bou. ! Συνεχισε ετσι !
10 Ιουνίου, 2014
οταν ο πονος γινεται εμπνευση το αποτελεσμα ειναι πορνοεξαιρετικες περιγραφες + 1 ...ευγε κυριε τσοντοπουλε
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2