Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 13 10
Sex Studio 37484
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Περιγραφη της Μιχαελας δεν θα κανω γιατι υπαρχουν φωτογραφιες της στο site του καταστηματος.
Αυτο που με τραβηξε κυριως πανω της ηταν το καβλωτικο μαυρισμα σε συνδιασμο με την κωλαρα της.Η τσατα ευγενικη,γνωστη απο πολλους οικους και ιδιαιτερα χαρουμενη οταν δεν ακουσε το γνωστο "θα κανω μια βολτα" Γλώσσα
Μπηκε το μωρο στο δωματιο και αφου μιλησαμε λιγο για την κωλαρα της κλπ ξεκινησε προκαταρκτικα.Τριβοταν πανω μου σαν καβλωμενη τιγρης και ταυτοχρονα μου εγλειφε τα αρχιδια.Το εκανε τοσο ωραια που αρχισε να μου σηκωνεται με την μια.Επαιζε και το εργαλειο που και που χωρις ομως να επιμενει ωστε να εχουμε επιταχυνση της βολης ενω Ταυτοχρονα εδινα την δικη μου μαχη με την κωλαρα και τις μπουταρες της.Το σκηνικο κρατησε για 2-3 λεπτα και μετα περασε καποτα.
Στο τσιμπουκι ανετα παιρνει την πρωτη θεση στην μπουρδελοκατασταση Θεσσαλονικης με πολυ deep,σωστες κινησεις του πορνοκεφαλιου της ωστε να μη μπαινει δοντι και αβυσσαλεο,παθιασμενο ρουφηγμα.Πρωτη σταση αυτη απο πανω οπου χτυπιοταν κι αυτη ενω εδινα τον ρυθμο,στη συνεχεια προτεινε η ιδια να αλλαξουμε και εστησε την φανταστικη κωλαρα της στα 4.Ξεκινησα καρφωμα οπου η συμμετειχε με πορνοκινησεις και βογγητα,καπου εκει ομως ηρθε το πρωτο warning "ελα να τελειωνουμε μωρο μου" Money Mouth συνεχισα για 10-20 δευτερα και ηρθε το δευτερο "αντε μωρο μου" Money MouthMoney Mouth .Εκει τελειωσαν ολα γιατι δεν περιμενε κανενας αλλα και να περιμενε καποιος δεν της ηταν τιποτα να προσπαθησει να δειξει λιγο ανεση χρονου.
Της ειπα να με τελειωσει με τσιμπουκι που ειναι και το υπεροποπλο της.Ξαπλωσα και ξεκινησε παλι το κορυφαιο τσιμπουκωμα μεχρι που μου τα ρουφηξε ολα(condom on) σε μια κατασταση που ηταν σαν να εχυσα τα σωθικα μου.
Εκει θυμηθηκα τον μεγιστο μυστη Τρελο Αγορι που πριν μια 4ετια στο προηγουμενο mundial ειχαμε βγαλει το μοτο "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΧΡΥΣΟ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟ...ΘΕΛΩ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ" Κουλ
Προτεινεται αν καποιος ειναι φορτωμενος και μπορει να τα πεταξει στα 7-8 λεπτα.Δε ξερω στα ακριβοτερα προγραμματα τι χρονο δινει και δεν προτιθεμαι να μαθω.
Καποια στιγμη θα ξαναπαω για να χυσω μονο με τσιμπουκι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2014
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Blastbeat208
Τιμημένος
201
Πόντοι:
17.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance