Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 34 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την Γωγω την ειχα σταμπαρει εδω και πολυ καιρο αλλα τα αρνητικα σχολια ενος φιλου που την πηρε με απετρεπαν.Χθες ομως η πορνοβροχερη νυκτα με οδηγησε σε αυτη.Ψηλη,μελαχρινη,καβλοφατσα με τσιμπουκοχειλα,μικρο στηθος με καβλωμενη ρωγα,κωλαρα και σφιχτα μπουτια γενικα μουναρα.Περασα με το απλο παραβολο μπουρδελικου δημοσιου.
Ηρθε μετα απο λιγο και αφου τα ειπαμε για λιγο αποκαλυψε τα μικρα μα καβλωμενα στηθη της και ξεκινησε πορνοστριπτιζ μπροστα απο τον καθρεφτη το οποιο συνεχιστηκε πανω στο κρεββατι και πανω στο πορνοσωμα μου.
Ηταν μια φαση σαν να παιρνω πριβε στο στριπτιζαδικο αλλα ξαπλωμενος.Φιλουσα την κωλαρα της παθιασμενα και οπως επαιζε το μουνι της προσφερθηκα να την βοηθησω.
Εκει εκανε και την κινηση που αυτοματως,οπως και να εξελισσοταν η συνεχεια,ειχε κερδισει και αλλη μια καταθεση.Ξεκινησε απο μονη της να μου κανει heeljob ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα Δε ξερω πως το καταλαβε τι αρρωστος φετιχιστης ειμαι αλλα ειναι η πρωτη στα 10 χρονια περιπου μπουρδελοκαταστασεων που το καταλαβαινει απο μονη της.Χμμμ; Μου τον επαιζε ετσι με τις μαυρες πορνογοβες της και το εργαλειο ηταν ετοιμο για τσιμπουκωμα.
Περασε το καποτιδιο και ξεκινησε τσιμπουκι,βαθυ και σφιχτο με προσπαθειες για deep,ειχε τουρλωσει και την κωλαρα της την οποια καταχουφτωνα και παραλιγο να ειχαμε εκτοξευση.Σταματησε απο μονη της και αφου πασαλειψε πουτσα και μουνι με λιπαντικο την εστησα στο πλαι.Μια νεα πορνικη ηδονη μολις ξεκινουσε,τσοντιαρικα στησιματα και σωστη αλληλεπιδραση μεσω του καθρεφτη συνεθεσαν την πρωτη αυτη σταση.Της εριξα μερικα κωλοσκαμπιλα εκει που δεν της αρεσουν οποτε το σταματησα.
Τη βαζω απο μπροστα πρωτα με τα ποδια της πανω στους ομους αλλα επειδη πονουσε ετσι με τραβηξε πανω της.Με τετοια πορνογειτνιαση ομως και σε συνδιασμο με την κωλοζεστη στο δωματιο η θερμοκρασια ξεπερνουσε τους 40 βαθμους και το εμφραγμα πλησιαζε...Της προτεινα να γυρισει στα 4 αλλα αυτη ηθελε ακομα ετσι για να ζεσταινεται οπως ειπε Ντροπή
Μετα απο λιγο στηθηκε στα 4,εδω ηταν και το highlight,κοιταζει την καποτα και λεει "εσπασε",ωραια σκεφτομαι τεταρτο παιδι αλλα τελικα ολα ηταν κομπλε.Την κατακαρφωσα σε αυτη τη σταση για κανα διλεπτο και τα πεταξα μεσα στην μουναρα της.
Μετα καθησε λιγο και τα λεγαμε,ρωτουσε αν περασα καλα κλπ.Εδειξε να της αρεσει οταν πηρε θετικη απαντηση και σηκωθηκε παλι μπροστα στον καθρεφτη και ξεκινησε παλι στριπτιζ με την κωλαρα της να διαγραφεται μεσα απο το μινι διχτυωτο φορεματακι.Γνωριζοντας οτι ειμαι επιρρεπης στο μουνι δεν ειχα παρει αλλα λεφτα μαζι μου και καλυτερα γιατι παιζει να εμενα κανα διωρο στο μπουρδελο.
Μια απο τις καλυτερες περιπτωσεις κατα την αποψη μου,δεν δειχνει να εχει θεμα με τον χρονο αν και φοραει ενα μεγαλο πορνορολοι και κανει οποια σταση της πεις,θα δοκιμαστει ξανα φυσικα ισως και σημερα,η τσατσα ευγενικοτατη και ο μπουρδελοχωρος καθαρος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2014
Όνομα κοπέλας
Γωγώ
Blastbeat208
Τιμημένος
201
Πόντοι:
17.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance