Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 191 10
Sex Studio
163075
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Την Εύα την ξέρω από παλιά που δούλευε στο Α. Γ. 4 και το γυμνό που έκανε τότε ήταν για σεμινάριο.
για όσους δε την ξέρουν είναι μια ξανθιά milf πιθανότατα στα 2α -άντα. το πρόσωπό της είναι αρκετά σπασμένο ΑΛΛΑ το σώμα της είναι μακράν καλύτερο από το μέσο όρο της πιάτσας, χωρίς περιτά κιλά ή κυταρίτιδα, με φυσικό στήθος μετρίου μεγέθους.
η συμπεριφορά της ήταν πολύ τρυφερή και αισθησιακή, ένοιωσα σα να είμαι με καψουρεμένη γκόμενα. αρκετά προκαταρτικά με τριψίματα σε όλο το σώμα, στοματικό εξίσου απολαυστικό. εκεί όμως που με τελείωσε ήταν όταν ανέβηκε από πάνω. πρώτα με πρόσωπο σε μένα, μετά στο πλάι και τέλος να βλέπω την πλάτη της. έκανε στροφή 180 μοίρες με τέτοια μαεστρία, που αν είχα τα μάτια μου κλειστά, δε θα το καταλάβαινα ότι άλλαζε στάση. για μένα είναι από τις γυναίκες που έχουν και τη θέληση και την εμπειρία να προσφέρουν.
την προτείνω σε όσους γουστάρουν ώριμες γυναίκες ή μπορούν να παραβλέψουν την εμφάνιση (πρόσωπο)
για όσους δε την ξέρουν είναι μια ξανθιά milf πιθανότατα στα 2α -άντα. το πρόσωπό της είναι αρκετά σπασμένο ΑΛΛΑ το σώμα της είναι μακράν καλύτερο από το μέσο όρο της πιάτσας, χωρίς περιτά κιλά ή κυταρίτιδα, με φυσικό στήθος μετρίου μεγέθους.
η συμπεριφορά της ήταν πολύ τρυφερή και αισθησιακή, ένοιωσα σα να είμαι με καψουρεμένη γκόμενα. αρκετά προκαταρτικά με τριψίματα σε όλο το σώμα, στοματικό εξίσου απολαυστικό. εκεί όμως που με τελείωσε ήταν όταν ανέβηκε από πάνω. πρώτα με πρόσωπο σε μένα, μετά στο πλάι και τέλος να βλέπω την πλάτη της. έκανε στροφή 180 μοίρες με τέτοια μαεστρία, που αν είχα τα μάτια μου κλειστά, δε θα το καταλάβαινα ότι άλλαζε στάση. για μένα είναι από τις γυναίκες που έχουν και τη θέληση και την εμπειρία να προσφέρουν.
την προτείνω σε όσους γουστάρουν ώριμες γυναίκες ή μπορούν να παραβλέψουν την εμφάνιση (πρόσωπο)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 31, 2014
Όνομα κοπέλας
Εύα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2014
τα άντα μαλλον ειναι μακρινο παρελθον
al pacino
03 Ιουνίου, 2014
αμα ξαναπας κανε μαι χαρη και ρωτα την τι γινεται η Δαναη....θα ξαναδουλεψει;
G
gl
03 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
δεκτό για τα χρόνια της, για να το λες εσύ κάτι παραπάνω ξέρεις. εξάλου με τις εκτιμήσεις ηλικιών πάντα ήμουν ότι να'ναι . και ποτέ δε ρωτάω και στα ίσα
N
nstssp
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3