Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 157 10
Sex Studio
173349
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
εκει που καθομουνα ειπα να παω μια βολτα ηταν κατα της 3 το μεσημερι κ ειπα δεν πας να δεις την ειρηνη αφου εχεις ακουσει τοσα κ ετσι πηγα κ εγω να την γνωρισω. μπαινοντας η τσατσα ηταν αφαντη παει λεω το κλεισανε τσουπ να σου η ειρηνη μπορου μπορου με λεει τα προγραματα κ λεω ας μπω για ενα χαλαρο προγραμα ερχεται μετα απο λιγο συστηνομαστε κ αρχισαμε το μπαλαμουτι λιγο φιλακι λιγο χαιδεμα στο γατακι εγω λιγο αυτη γλειψειμο στο κεφαλακι ορθιος ο διαμαντης αρχισε την πιπα χαλαρα λιγο απο δω λιγο απο κει κανα σκαμπιλι κ τα τιαυτα μετα αρχησα εγω στο γλυψιμο κανα 5 λεπτο κ μετα αρχησαν τα οργανα σε 3 στασεις με αποτελειωσε..
παιδια ωντος απο φατσα δεν πολυλεει αλλα στο σεξ εγω εμεινα ευχαριστημενος δεν ριχνω δαγκωτη ψηφο αλλα αν βιαζεσε κ δεν εχεις ωρα για ψαξιμο ειναι απο τις καλες επιλογες
παιδια ωντος απο φατσα δεν πολυλεει αλλα στο σεξ εγω εμεινα ευχαριστημενος δεν ριχνω δαγκωτη ψηφο αλλα αν βιαζεσε κ δεν εχεις ωρα για ψαξιμο ειναι απο τις καλες επιλογες
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2014
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2014
πολλοι παμε στα μπουρδελα οχι για μια καλυτερη ή πιο ομορφη απο αυτην που "εχουμε" αλλα για μια διαφορετικη, αν πχ γαμας καθε μερα την παμελα αντερσον θες και μια μελαμψη για αλλαγη. διαφορετικα ή μετριες και κατω ιεροδουλες θα εξαφανιζονταν σε λιγες μερες απο αναδουλιες.
B
bourdeliotis
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1