Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 397 10
Sex Studio 333052
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κάντυ, θα μπορούσε να είναι η μουνάρα της διπλανής πόρτας...

Έπειτα από κριτικές που διάβασα για την Κάντυ αποφάσισα να ταξιδέψω (μιας και δεν μένω Σαλόνικα)έτσι ώστε να την επισκεφθώ.
Η βάρδιά της στο Red light και όχι στο erotica.

Η πρώτη μου εντύπωση ήταν πως θα μπορούσε να είναι η μουνάρα της διπλανής πόρτας... Aν και δεν είδα καλά το πρόσωπο της στην βόλτα που έφερε στο σαλόνι μπήκα στο δωμάτιο εφόσον η κωλάρα της δεν με άφησε αδιάφορο και είπα να της την σκαλίσω.
Χωρίς να έχει άλλον πελάτη με άφησε να περιμένω κανά 15λεπτο και ενώ ήμουν στο δωμάτιο με τον καφέ που μου είχε φέρει η ευγενέστατη τσατσά.
Είχα δηλώσει από πριν, δε, πως επιθυμούσα να κάνω μπάνιο μαζί με την Κάντυ πριν τον αγώνα...

Μπαίνοντας στο δωμάτιο είδα από κοντά το πρόσωπό της.
Καλά η γυναίκα είναι άγγελος...
Φοβερά χαρακτηριστικά...
Γυναίκα που αν την έβλεπες στο δρόμο ακόμη και με φόρμα εργασίας αποκλείεται να μην την κοιτούσες.

Έπειτα από μερικά φιλιά και χαϊδέματα διαπίστωσα ότι η κάντυ είναι πεντακάθαρη. Η μυρωδιά του σώματός της με άφησε άφωνο και με το εργαλείο να βαράει προσοχές...

Απολαυστικό ντους με χαϊδέματα και έπειτα στο στίβο μάχης...

Εδώ έχω να πω πως οι φωτογραφίες αδικούν αυτό το κορίτσι. Από κοντά είναι πολύ πιο όμορφη και με καλύτερο σώμα. Το βυζί είναι φυσικό (κάτι που με τρελαίνει), μετρίου μεγέθους και οι ρώγες της ανταποκρίθηκαν αμέσως.

Τι φιλιά, τι χαϊδέματα, τι πίπα που κόντεψα να τελειώσω πάνω από 5 φορές... καθότι όμως παλιά καραβάνα έχω τον τρόπο μου...

Μουνάκι σαν μικρό τριαντάφυλλο και τόσο σφιχτό που δύσκολα βρίσκεις.
Ανελέητο σφυροκόπημα με από μόνη της να σηκώνει τα πόδια της στο θεό και να με σπρώχνει μέσα της. Αλλάξαμε πάνω από 7-8 στάσεις και η γυναίκα φαινόταν πως είχε πάρει φωτιά.

Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που γαμιόταν μιας και μου φέρθηκε σαν να την είχα γκόμενα.
Δεν ξέρω αν είναι η τέλεια επαγγελματίας αλλά κατάλαβα πως το γούσταρε σαν τρελή.

Γαμήσι πάνω από μισή ώρα και στο τέλος να φωνάζει "εσύ μωρό μου δεν είσαι για εδώ, εσύ είσαι για το σπίτι !"

Καταλαβαίνοντας πως έχουν περάσει άνω από 45 λεπτά χωρίς να διαμαρτυρηθεί το παραμικρό, αποφασίζω να την γυρίσω στο πλάι και να την πάρω από τον κώλο έτσι ώστε να φθάσω στην κορύφωση.

Η πίσω της τρύπα στενή και η ομορφιά της απέραντη... κάτι που με έκανε μέσα σε 4-5 λεπτά να τελειώσω.

Φεύγοντας και έχοντας πιάσει ψιλοκουβεντούλα με την τσατσά, με βλέπει στο σαλόνι έρχεται με φιλάει και μου λέει θ΄πελω να σε ξαναδώ...

Ε ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ;

Στο επανιδείν αστέρι μου...

ΥΓ. Φυσικά και η βαθμολογία είναι η μεγαλύτερη που μπορώ να βάλω λόγω περιορισμών νέου...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2014
Όνομα κοπέλας
Κάντυ
nik arma471968
Μέλος
8
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2014
Θελω να μου αναλυσεις τις 7-8 στασεις που κανατε αν ειναι ευκολο...τα υπολοιπα θα τα αφησω ασχολιαστα ΣπασίκλαςΣπασίκλας
30 Μαΐου, 2014
Μαλακία 45 λεπτα συνεχομενο γαμιση Χμμμ; ......γκαρντασακι εισαι "ΘΕΟΣ"
31 Μαΐου, 2014
τυπε ο σειρηνακης σε ψαχνει αλλα δεν εχω το τηλ σου Κατσικογάμης
31 Μαΐου, 2014
Πήρες πρόγραμμα με πρωκτικό Κατσικογάμης ή σου τον έκανε δώρο τον κώλο της Χμμμ;
31 Μαΐου, 2014
Απιστοι θωμαδες...!!! Money Mouth
06 Ιουνίου, 2014
μια ερωτηση. με 30€ της γλυφεις το μουνακι ή οχι. ?
17 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Απ΄ ότι βλέπω πέφτει καζούρα.... Καλά κάνετε μάγκες. Τουλάχιστον το διασκεδάζετε. Το 45 λεπτά συνεχόμενο γαμήσι από που το έβγαλες συναθλητή μου;
Δεν πιστεύω να περίμενες να σας κάνω περιγραφή λεπτό προς λεπτό....

Να περνάς καλά.
17 Σεπτεμβρίου, 2014

Πήρα πρόγραμμα με πρωκτικό papatzis. Το "σου τον έκανε δώρο τον κώλο της" το αντιπαρέρχομαι.
17 Σεπτεμβρίου, 2014

Αγνωσται αι βουλαι της κοπέλας
17 Σεπτεμβρίου, 2014

gagarin έχεις πλάκα. Πολύ θα γούσταρα να πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά μαζί...
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2