Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 77 10
Sex Studio 102976
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Αυτή είναι η πρώτη κριτική που γράφω στο φόρουμ, δηστυχώς όχι για καλό.

Παρασκευή απόγευμα λοιπόν έκανα μια βόλτα από Φυλής αλλά τα περισσότερα ήταν κλειστά. Έτσι είπα να ρίξω μια ματιά στο εν λόγω μαγαζί. Για κακή μου τύχη δεν είχα δει τις κριτικές άλλων μελών για την συγκεκριμένη κοπέλα, έτσι τσίμπισα από την εξωτερική εμφάνιση ( ξανθιά, λεπτή, ωραίος κώλος και στήθος ωραίο σιλικονάτο)και το γλυκό χαμόγελο και πήρα το απλό (30ευρώ).

Έρχεται λοιπόν η κοπέλα στο δωμάτιο, λιγομίλητη, μάλλον βαριεστημένη και από την αρχή εμφανώς βιαστική. Πίπα πολύ σύντομη, τεχνική κάτω του μετρίου (αν δεν ήμουν ορεξάτος από παρατεταμενη αγμία μπορεί να μην μου σηκωνόταν καν), της ζήτησα να ανέβει από πάνω, το έκανε και εκεί ήταν κάπως καλύτερη. Στη συνέχεια ιεροποστολικό όπου πλέον ήταν φανερά βιαστική και με ξενέρωσε τελείως, τελείωσα σαν αγγαρεία. Ζήτημα αν έμεινε 6-7 λεπτά στο δωμάτιο.

Αν την συγκρίνω με την Αγνή που δούλευε την άνοιξη εδώ, είναι η μέρα με τη νύχτα. Μετανιώνω που βαρέθηκα να κάνω τον κόπο να πεταχτώ μέχρι Καλλιθέα που δουλεύει η Αγνή τώρα.

Ανακεφαλαιώνοντας, αν πετύχετε την Εμμανουέλα μην στιμπήσετε από την ομορφιά της, θα κλαίτε τα ευρώπουλά σας. Απορώ πως τόσο χάλια (επαγγελματικά ) κοπέλες συνεχίζουν να δουλεύουν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2008
Όνομα κοπέλας
Εμανουέλα
Μέγας
27
Πόντοι:
4.895
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού