Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 241 10
Sex Studio
449159
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Άρτι αφιχθείς από το σχετικό ίδρυμα, οφείλω να αποδώσω τα δέοντα στο τρελό μιλφ που λέγεται Αννίτα. Στα 80 € με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό, δίνονται οι σχετικές διευκρινήσεις και μπαίνω στο δωμάτιο.
Μετά από κανα δεκάλεπτο σκάει το μωρό με τη τσαντούλα της και τα παιχνιδάκια της. Πολλή διάθεση, χαζοκουβεντούλα και έναρξη σκηνικού. Γλείψιμο στο στήθος, φιλάκια, και πίπα σεμιναριακού επιπέδου με πολύ σάλιο για τουλάχιστον δέκα λεπτά σαν να ήμουν με την κοπέλα μου. Στα κομμάτια το αυταρχικό λέω. Γύρισμα στα 4, doggy με πολλή συμμετοχή εκ μέρους της και τρελά λικνίσματα, όπου μετά από λίγο ήρθε η κατάθεση. Προς τιμήν της καθίσαμε έτσι για λίγα λεπτά μέχρι να βγω από μέσα της. Βγαίνω και συνεχίζουμε να είμαστε ξαπλωμένοι και να με χαϊδεύει στη πλάτη όσο ψιλομιλάμε. Ερωτεύτηκα...
Εν κατακλείδι, gfe κατάσταση που προσπαθεί να περάσεις καλά!
Μετά από κανα δεκάλεπτο σκάει το μωρό με τη τσαντούλα της και τα παιχνιδάκια της. Πολλή διάθεση, χαζοκουβεντούλα και έναρξη σκηνικού. Γλείψιμο στο στήθος, φιλάκια, και πίπα σεμιναριακού επιπέδου με πολύ σάλιο για τουλάχιστον δέκα λεπτά σαν να ήμουν με την κοπέλα μου. Στα κομμάτια το αυταρχικό λέω. Γύρισμα στα 4, doggy με πολλή συμμετοχή εκ μέρους της και τρελά λικνίσματα, όπου μετά από λίγο ήρθε η κατάθεση. Προς τιμήν της καθίσαμε έτσι για λίγα λεπτά μέχρι να βγω από μέσα της. Βγαίνω και συνεχίζουμε να είμαστε ξαπλωμένοι και να με χαϊδεύει στη πλάτη όσο ψιλομιλάμε. Ερωτεύτηκα...
Εν κατακλείδι, gfe κατάσταση που προσπαθεί να περάσεις καλά!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Ανίτα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού