Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 75 10
Γενική βαθμολογία

3.3
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Δεν θα γραψω πολλα δεν θελω να κουρασω
Η κοπελα ξανθια αρκετα παραπανησια κιλα γυρω στα 30 προμιλφ φαση ....
Εεε ειπα ποιος λογαριαζει την εμφανιση αφου ειναι μιλφ θα ειναι ξηγημενη θα περασω καλα...Δινω το 30ρικο μπαινω μεσα.αρκετα καθαρος ο χωρος, εχει και ντουζιερα να πληνεται τα παλαμαρια σας ΓλώσσαΓλώσσα

Εγω Νεος , ξυρισμενος απο πανω μεχρι κατω,ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ .Καπως fit γυμναζομε αρκετα ουτε μπυροκοιλιες και τετοια τεσπα...Δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος που απο την αρχη μεχρι το τελος της συνευρεσης ,αυτη ηταν ολο "ΟΥΦ ΟΥΦ αμαν"
Πρωκαταρκτικα,γυρισε για 69 (φυσικα δεν αφηνε να αγγιξω τπτ,ασε που μυριζε και λιγο...)παρολο αυτα ειχα και καιρο να γα... και στο λεπτο ο φιλος μου κατω τεντομενος σαν σιδερο και το κεφαλι κοιταζει ταβανι.
Της λεω γυρνα πισοκωλυτο " αντε καλα!" μου απανταει σαν βοδαρος!!ΜαλακίαΜαλακία
Παω να το βαλω σε doggystyle "ΟΟΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ειναι χοντρο η πουτσα σου 25 ΓΚατοστα.Νταξει, γιαυτο ηρθα σε εσενα ρε βλαχομιλφαρα ,που εισαι ξεσκισμενη απο το μισο κορδελιο και την μιση καλαμαρια!Οχι τους δικους μου 26 ποντους αλλα 46 θα επρεπε να μπορουσες να φερεις βολτα!!! περιμενα να το χειριστει πολυ πιο ωριμα οχι σαν αμπαλη χωριατισα..
Με εβαλε απο μπροστα( ιεραποστολικο) αρχιζω σιγα σιγα σκιβω λιγο σε αυτη να φιλησω ρογα "ουου δεν θελω να μυριζω ουφ ουφ" και με σπρωχνει με δυναμη....
ΕΕΕ ΑΝΤΕ ΓΑ........αμεσως τα μαζευω ντυνομε..Φυσικα η τσατσα αφαντη μολις βγηκα..αλλα δεν πειραζει σας λεω απο δω μαγκες ΜΑΚΡΙΑ αλλου τα λεφτακια σας.
Ορισμενες δεν ξερουν πως βγαινουν αυτα τα 30 ευρουδακια....!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Ντέζη
Antony14
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαΐου, 2014
Ωραιος φιλε και πολυ σωστη ενημερωση!Τι νομιζουν,εμ με τα λεφτα μας,εμ μας κανουν χαρη???Βρε ουστ αρκουδοπατοζα...
11 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ε ναι ρε φιλε γιαυτο και μεις ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟ στον συγκεκριμενο οικο
14 Μαΐου, 2014
Εχω κάνει πέρασμα μερικές φορές, χωρίς να έχω κάνει κατάθεση.

Και καλά απο τα λίγα που θυμάμαι, δουλέυει μια Ελληνίδα εκεί καιρό και την προτιμάνε οι λίγο μεγαλύτεροι, πρέπει να παίζει ανατολικό μπλόκ στην άλλη βάρδυα.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, και απο εμένα θα φάει μαυρο ο Οίκος, ίσα που αμα ξαναπάω πετάω και κατάλληλο σχόλιο, προς γνώσην και συμόρφωσην Γλώσσα
14 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αρκουδοπατοζα!??!!Μεγάλο χαμόγελο πεθαινω αδερφε ! χαχαχα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4