Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 191 10
Sex Studio 163074
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πριν αρχισω να γραφω την κριτικη μου θα κανω μια αναφορα για την ουκρανια τη δεκαετια του 80 μιας και η κοπελα ειναι απο την ουκρανια. Τη δεκαετια του 80 οσοι νταλικεριδες πηγαιναν ουκρανια ταξιδια καναν σεξ για ενα ζευγαρι καλτσες οσο περιεργο και αν σας ακουγεται υπηρχε τοσο μεγαλη φτωχια που η μαναδες βγαζαν τις κορες τους στη βιζιτα, εδινες 2 γερμανικα μαρκα στον πατερα της κορασιδας για να φυγει απο το σπιτι να παει να πιει βοτκα η μανα εστρωνε το κρεβατι για να ξαπλωσεις με την κορη εδινες το ζευγαρι με της καλτσες και την ειχες ολο το βραδι την κοπελα, μεχρι το επομενο ταξιδι στην ουκρανια που σε περιμεναν σαν θεο. Εγω ημουν αγενητος τοτε αλλα εχω θειο νταλικερη και τα γνωριζω απο πρωτο χερι. Ας παμε τωρα στη κοπελα την λενε Αλισα ειναι απο το κιεβο της ουκρανιας μελαχινη ψηλη γυρω στο 1,80 χωρις τακουνια περασα με το προγραμμα των 50 ευρω για γυμνο τσιμπουκι, τα προγαμματα ξεκινουν απο 30 ευρω μεχρι 100 το τζακουζι. Η κοπελα κανει φοβερο παιχνιδι στο δωματιο, γλωσοφιλα δινει μονο αν σε συμπαθησει μετα το τελος εκατσε στο δωματιο για 10 λεπτα ακομη καναμε σχετικη κουβεντουλα στα ουκανικα μιας και γνωριζω λιγο τη γλωσσα ειπαμε για τα γεγονοτα στην πατριδα της. Αγαπητοι συναγωνιστες αξιζει να την δοκιμασετε μια φορα πιστευω θα περασετε τελεια αν και ειναι καινουρια στο χωρο του αγοραιου ερωτα προσπαθει να κανει τη δουλεια της καλα.

Υ.Γ. 'Повторно розглядатися на ангела я бажаю вам все, що все в порядку, і ви принести саме, що і ти багато поцілунків

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλίσα
WT
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Παπούς Παράξενος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαΐου, 2014
Οι καιροί αλλάξανε και αντί για κάλτσες δίνεις πενηντάρικο για να Κατσικογάμης
Γλώσσα
08 Μαΐου, 2014
Άλλαξαν εδώ οι καιροί και δίνει 50αρικο. Εκεί με μια kolynos βγάζεις γκόμενα (που έλεγε και ο Χαρυ Κλυν)

http://www.slang.gr/lemma/show/me_mia_Kolunos_bgazeis_gkomena_6003/
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2