Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 833708
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την έχω συναντήσει κάποιες φορές. Έχω ξαναγράψει. Ωστόσο, το καλό με την Κέλλυ είναι ότι πάντα φεύγω ευχαριστημένος καθώς μού προσφέρει καλές υπηρεσίες. Η κοπέλα δεν είναι πρωτάρα, δεν είναι μοντέλο, ούτε πιπίνι. Νταρντάνα με τα πιασίματα της. Εμένα όμως μού κάνει μια χαρά. Μαυρα μακριά ίσια μαλλιά, 1,70-1,75μ. Ωραία οπίσθια. Επίσης, είναι ωραίο τυπάκι, πράγμα που με ενδιαφέρει καθώς δεν παω στο στούντιο λες και πάω στο γυμναστήριο. Κατά συνέπεια, δεν πειράζω κάτι που δουλεύει, τουτέστιν είμαι της επανάληψης, καθώς ανεβαίνουν ποιοτικά οι εμπειρίες. Σε αυτό βοηθάνε και οι δύο πρωταγωνιστές, αλλοιώς θα ήταν σαν μαυρόασπρες φωτοτυπίες.

Μπήκε μέσα, είχε όρεξη για να με πειράξει και ξεκίνησε να παίζει την αφέντρα. Είδε αμέσως όμως ότι δεν τόχω και το γύρισε στο παραδοσιακό. Ρίξαμε και από ένα ανέκδοτο, αρχίσαμε τις λεκτικές φιλοφρονήσεις, και σύντομα χέρια και στόμα άρχισαν να ασχολούνται με τ’αλλουνού και της αλληνής το σώμα. Φιλιά στο λαιμό και το στήθος, χαιδέματα τριψίματα, Προβάλλει και τα πάνω προσόντα της και τρίβεται πανω μου καθώς είμαι στο ύπτιο. Τη διακόπτω σε λίγο, τη γυρίζω μπρουματα και της κάνω και εγω κα΄τι σαν μασαζ λιγάκι (καθότι ατζαμής). Γυρίζει, βυζαίνω. Ξαναλλάζουμε θέση και δίνει ρέστα με στοματικό με λάστιχο. Δεν την αφήνω να συνεχίσει για πολύ καθώς έχω υπερθερμανθεί. Ανεβαίνει πάνω μου και με καθηλώνει η αμάζόνα, ελέγχοντάς με απόλυτα (ταχύτητα, κλίση του σώματος της, βάθος, ένταση, κτλ.). Γυρισμα σε κλασική στάση για τη συνέχεια και το τέλος με αγκαλιές και χάδια, αναστεναγμούς και ηχητικές ενθαρρύνσεις. Δεν βιάστηκε εκείνη, αλλά εγώ! Πού να κρατηθώ! Σύντομη κουβεντούλα μαζί με το …après-ski service, και αναχώρησε για να συνεχίσει τη βάρδια της καθως είχε κίνηση έξω.

Το δωμάτιο καθαρό. Εγώ ντουζ (εντός δωματίου) πριν και μετά. Σφραγίσμένες πετσετες, παντόφλες. TV εντός. Πολύ καλός και καθαρός ο χώρος. Κερνανε και ποτάκι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
ICCAROS
Σπουδαίος
200
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαΐου, 2014
Mr ICCAROS's world is a wonderful one where all "girls" are value 9/10 or 10/10. Lucy in the sky with diamonds.
B
bakalhs
02 Μαΐου, 2014
Πτεραρχε πολυ χαιρομαι που σε ξαναβλεπω μαχημο στο κοκπιτ.....
Η πρωτη θετικη απο μενα 1/7. Οι υπολοιποι 6 πατησαν κατα λαθος το ΝΟ....
02 Μαΐου, 2014
Μια χαρα κριτικη +1 και απο εμενα
02 Μαΐου, 2014
This is major Tom to Ground Control,…. (Space Oddity)

Ευχαριστώ πολύ όσους διάβασαν την κριτική. Επίσης, ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Να εξηγήσω απορίες:
1) Γενικά, εδώ και χρόνια έχω επισημάνει ότι οι βαθμοί δεν λένε και πολλά από μόνοι τους.
2) Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ στις κριτικές επίσης δεν λένε και πολλά επί της ουσίας. Εάν έχεις κάποια χιλιομετρα είναι εξηγήσιμο το γιατί εισπράττεις ναι ή όχι.
3) Μού αρέσουν οι chubby και busty γυναίκες, καθώς και αυτές με ενδιαφέρον πίσω σύστημα.
4) Σιχαίνομαι τις σιλικόνες σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέρος του σώματος. Κατά συνέπεια, δεν μού είναι καθόλου εύκολο το να πληρώσω και από πάνω. Τα ψεύτικα μεμε είναι για να φοράνε ντεκολτε κάποιες και να σουλατσάρουν. Με αφήνουν παγερά αδιάφορο, δεν είμαι κοινωνικό άτομο για να έχω κάποια φουσκωτή και να την κυκλοφορώ για επίδειξη τα βράδια.
5) Δεν είμαι γυμναστής για να τραβάω κανένα ζόρι να έχει η γυναίκα γραμμώσεις ή δικεφαλοτρικέφαλους. Ούτε είμαι καμιά μοδίστρα για να θέλω μοντέλες που θα μού πασαρελιάζουν τα ρούχα μου.
6) Θα τσιγγουνευτώ να ψηλο-βαθμολογίσω μια skinny κοπέλα.
7) Εκτός σπανίων εξαιρέσεων (π.χ. αν ανήκει στο τοπ3 σε υπηρεσίες, ή στο τοπ3 κουκλάκι εμφάνιση) δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω για άβυζη ή σιλικονάτη.
8) Ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο ο πελάτης να βρει σε μιά κοπέλα την εμφάνιση που 100% επιθυμεί, αλλά τί γίνεται μετά, επί του πρακτέου; Θα κάνουμε μηχανικές κινήσεις λες και οι υπηρεσίες που παρέχονται στο στούντιο είναι υπηρεσίες γυμναστικής? I’m terribly sorry, αλλά προτίστως είναι εγκεφαλικές και ορμονικές –για μένα η εμπειρία ξεκινάει πριν χτυπήσω το κουδούνι! Οι λεκτικές και οι χειρονακτικές-σωματικές τεχνικές σε συνδυασμό με τη χρήση του χρόνου της κοπέλας μέσα στο δωμάτιο είναι σημαντικές.
9) Οι μεγάλοι παίκτες ξέρουν ότι κάθε παιγνίδι είναι τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο. Ακόμη λοιπόν και εάν είμαι με την ίδια γυναίκα, στο ίδιο δωμάτιο, την ίδια ώρα, κτλ..κτλ.., ποτέ η κάθε φορά δεν είναι ίδια με την άλλη. Μπορεί να τύχει η ευφορία να είναι διαφορετική. Ωστόσο, με κάποιες κοπέλες πάντα είναι πολύ καλές έως εξαιρετικές, και πάντως σαφώς ψηλότερα του μέσου όρου.
10) Είμαι στη διάθεση σας για παραπέρα διευκρινίσεις.
(Updated: 04 Μαΐου, 2014) 04 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Διατριβη!!! Σωσε το καπου το κειμενο, απανταει στο 80% των ερωτηματων σε αυτο το site.
Οχι οτι συμφωνω σε ολα(π.χ ενα καλοφτιαγμενο στηθος, οχι υπερβολικο, ταιριαστο στο σωμα, εμενα παντα μου αρεσει περισσοτερο απο το νερουλο-σακουλιασμενο φυσικο), αλλα κατανοω πληρως τι θελεις να πεις και απο που ερχεσαι.
Στο μονο που εχω ακομα ενα κενο, ειναι στο πως ξερεις γιατι 9 στους 13 ψηφισαν ΝΟ.
Εγω δεν εχω βγαλει ακρη με αυτο το θεμα.....
18 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πολύ καλή η επεξήγηση και θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα +1!!!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6