Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 397 10
Sex Studio 333049
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Ειπα να δοκιμασω τη Τζεση η αλλιως Τζεσικα (οπως μου ειπε αυτη)
Η κοπελα στο σαλοναρισμα μου αρεσε,Βουλγαρα,ψηλη,λεπτη με μεγαλες κρεμαστες βυζαρες,μαυρομαλλα με σπαστο μαλλι με μπουκλες και αρκετα ταουαζ που εμενα προσωπικα μ αρεσουν.
Μεχρι εδω ολα καλα,παμε στα αναποδα και αρνητικα τωρα
40 το απλο Μαλακία
50 χαλαρο με ισπανικο Έρωτας
60 σταση 69
80 το ξεχασα Χμμμ;
100 2 εκτονωσεις Γλώσσα

Γυμνο γιοκ Χμμμ;
Ηρθε αμεσα το μωρο στο δωματιο οπου με πετυχε να προσπαθω να πλυνω τα χερια μου στο νιπτηρα αλλα νερο γιοκ!!!Θυμός
Μου λεει κανει εργα η Ε.Υ.Α.θ και δεν εχει νερο αρκετες ωρες(η τσατσα μουγκα,ουτε στον κοπο μπηκε)της λεω εχω κρεμοσαπουνο στα χερια μου και δεν εχει ουτε χαρτι Κεφάλι σε τοίχο!
Διπλα απο την πορτα ειναι δεν τα βλεπεις?Ντροπή
Παρε και μορομαντιλα αμα θελεις για τα χερια σου,λεω πανε καλα εδω μεσα ο καδος ειναι κατω απο τον νιπτηρα και το χαρτι διπλα απο την πορτα Χμμμ;
Τελος παντων με τα πολλα ξαπλωνω στο κρεβατι,ξεκιναει χαδια και μου εφερε τις βυζαρες της για πρωτη γνωριμια στο προσωπο Έρωτας
Αφου τα εγλυψα αρκετα και τα ζουλιξα καταλαβα τελικα οτι ειναι σκετος αφρος τα βυζια της και απο το 4αρι της εμφανισης ξαφνικα εγιναν 2αρι στην παλαμη Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Περασμα καποτας με αρκετο πονο και εναρξη πιπας βαθιας με αρκετους πνιγμους οχι ομως deepthroat που της ζητησα,μετα απο καμια 25-30 δευτερολεπτα και με τη στυση να ειναι στο 70-80% μου λεει θελεις να ανεβω εγω απο πανω?
Λεω γιατι να ανεβεις?Ποιος σου ειπε να σταματησεις?
Μου λεει,τι θελεις μονο πιπα? Μαλακία
Οχι βεβαια λεω αλλα θελω κι αλλο πιπα,θα σου πω εγω ποτε θελω να κανουμε σεξ!!!
Και τι θεεικο μου λεει?
Ναι αλλα πηρες το απλο προγραμμα Μαλακία
Λεω τι λες κουκλιτσα μου,το 50αρι πηρα,χαλαρο με ισπανικο.δλδ της λεεω τι θελεις να παρω?προγραμμα με 200 ευρω?
Ε ναι λεει.Λεω στη χωρα σου ενα μηνα δουλευεις για να παρεις 200 ευρω αυτα πες τα σε κανενα Αμερικανακι Γαμήσου
Τελος παντων ανεβηκε μετα απο κανενα εξτρα διλεπτο πιπας απο πανω και κουνιοταν σαν καμια παρθενα που πρωτη φορα εβαζε καυλι στο μουνι της. Κεφάλι σε τοίχο!
Την εβαλα απο κατω ως δευτερη σταση με τα ποδια στους ωμους και τον εφαγε βαθια με αρκετα ωχ και μη και σιγα σιγα αλλα τοσο μ ενοιαζε πλεον.
Τη γυρισα για πισωκολλητο με θεα την ωραια κωλαρα της και εκει στα βαθια οπου εβαζε και τα δυο δαχτυλα της να πιεζουν την πουτσα μου(δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι)και μετα ειχαμε ισπανικο για τελειωμα οπου ηταν τελειως αγαρπο και τελικα εχυσα με μαλακια ενω πιπιλιζα τις ρωγες της.
Και παλι νερο γιοκ για να πλυθω Κεφάλι σε τοίχο!
Σε ολη τη φαση ειχε ενα τουπε και ελεγε εξυπναδες(μαλακιες) ολη την ωρα,για μενα το κεφαλαιο Τζεση εχει τελειωσει.
Κριμα η ομορφια της παντος,αλλα ετσι ειναι αμα εχεις ενα κεφαλι αχυρα αυτα παθαινεις,προσοχη σε οποιον την επιλεξει,οι επιλογες του μαγαζιου ηταν απο Γερμανια παλια τωρα το γυρισαν στη Βουλγαρια.
Θα φανε τα μουτρα τους ειναι θεμα χρονου πλεον και επιτελους πρεπει να σταματησει αυτη η μαλακια με το απλο στα 40 ευρω οταν ολοι το εχουν 30,ξαφνικα και το μινωταυρου το εκανε το απλο 40 ευρω και η τσατσα εκει λεει οτι ειναι 12 λεπτα Μαλακία

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζέσυ
Υπηρεσίες
azazel
Τιμημένος
217
Πόντοι:
38.177
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, mad_max, topscorer

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Απριλίου, 2014
Με τα 50 γιουρα που ακουμπησες
αγοραζες νιπτηρα που τρεχει και νερο!Μεγάλο χαμόγελο
Αν και δεν εχω δοκιμασει την τυπισα να ξερω,φαινετε πως δεν σου βγηκε το κασkαντεριλικι aza.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1