Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 36 10
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
10 μερες μετα την πρωτη επισκεψη μου στο πιπινι Αντριαννα και αφου τη σκεφτομουν ολες αυτες τις μερες ξαναπηγα αποψε κατα τις 22.00 για να επιβεβαιωθω αν πραγματι εχουμε ενα νεο αστερι.Περιγραφη της κοπελας κανω 2 κριτικες παρακατω...Ξανα 40ε για γυμνο με 69.

Με θυμοταν απο την προηγουμενη φορα οποτε με την εισοδο της στο δωματιο ξεκινησαμε αμεσως χαμουρεμα,επεσε στο κρεβατι στην αγκαλια μου,γλωσσοφιλα με μανια,δαχτυλα σε μουνι και κωλο.Εκατσε και πανω μου οπου συνεχισαμε τα παθιασμενα φιλια,στη συνεχεια πουτσοτριψιματα σε μουνι και κωλο και πουτσοσφαλιαρες στην κλειτοριδα της.
Γλειφομουνι σπεσιαλ οπου απολαμβανει η μικρη με ταυτοχρονο δαχτυλο σε μουνι και κωλο.

Στη συνεχεια βαθια πιπα αλλα οχι σε καλο ρυθμο οπως μου αρεσει εμενα,σε καποια φαση την επιασα απο τα μαλλια και κουνουσα εγω το κεφαλι της πανω κατω.Μετα γυρισαμε σε 69 οπου απολαυσα και την φρεσκοπλυμενη σουφριτσα της και εχωνα και τον αντιχειρα μου μεσα.
Τελειο περασμα καποτας και πρωτη σταση αυτη καβαλημα απο πανω οπου το κατεχει πολυ καλα και δεν κουραζεται καθολου με ανεβοκατεβασματα ωστε να τον παιρνει ολο μεσα σε γρηγορο τεμπο.Μαλιστα σ'αυτη τη σταση της αρεσει να παιζει και με τα μαλλια της,να τα φερνει μπροστα στο προσωπο και τετοια...

Δευτερη σταση πισωκολλητο οπου και παλι κουνιοταν αυτη μπρος πισω με ταχυτητα και μετα ξαπλωτο πισωκολλητο οπου τουρλωσε το μικρο κωλαρακι της και την καρφωσα σε βαθος μεχρι που εφτασα σε δυνατο,βρωμερο και κραυγαλεο χυσιμο με 3 πολυ δυνατα επιφωνηματα απο την καυλα ΣπασίκλαςΣπασίκλας

Συμπερασμα...η αληθεια ειναι οτι στο τελευταιο 5λεπτο μου γκρινιαξε 3 φορες για το χρονο με καλο τροπο βεβαια αλλα δε χαμπαριασα.Εκανε την υπομονη της και το 20λεπτο το γεμισαμε.Τη δικαιολογω λογω της ωρας και της κινησης που ειχε και την περιμεναν και αλλοι 2 στα αλλα δωματια...Ειπαμε δεχεται τα παντα και τα γουσταρει κιολας,ειναι χαδιαρα και καυλωνει ευκολα.Μετα και την αποψινη 2η συναντηση νομιζω οτι θα εξελιχθει σε πολυ καλο στανταρακι.
Η χαμηλη βαθμολογια στο χωρο εχει να κανει με τα αθλια κρεβατια που τριζουν σε υπερβολικο βαθμο,στο νιπτηρα εχει ενα χαχρτι που διαλυεται αμεσως και μενει πανω σου και θα ηθελα και μουσικη στο δωματιο ωστε να μην ακουω ο,τι συμβαινει στο σαλονι και τα μπες βγες των περαστικων

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 28, 2014
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια