Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 244 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Χτες το πρωι μετά απο αθλητική δραστηριότητα βρέθηκα στο 12 έχοντας στο μυαλό μου την Αννίτα στην οποία με έχει μυήσει ο 911-Τονινο.
Η Ευγενική υπηρεσία μου πρόσφερε νερό και μου ανακοίνωσε οτι στο studio υπήρχε η Καρολίνα.
Η Αννίτα, ρωτάω? Δεν ήρθε σήμερα μου λέει ....
ΟΚ, μιας και στο 12 δεν πας για βόλτα εκει που είναι και έιχα ακούσει πολλά για Καρολίνα λέω ας την δω ...
Βγαίνει με ένα μάυρο σετάκι και μου σκάει ένα χαμόγελο και μου πέσαν .....τα σφραγίσματα!!
Πρέπει να είναι μέσα στις 3-4 καλύτερες που έχω δει στην μακρόχρονη καριέρα μου.
Πέρασμα για φουλ πρόγραμμα. Η υπηρεσία μου λέει οτι δεν κάνει ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό. Καλύτερα της λέω ....

Ερχεται σε λίγο και αρχίζει η συνεύρεση στο κρεββάτι αφου με οδήγησε εκει. Σφιχτή αγκαλιά, χάδια και πεταχτά φιλιά. Εκει ανέλαβα πρωτοβουλία και τη φρόντισα παντού. Εντονη αντίδραση με βογγητά και πάθος στο στοματικό μου. Μέχρι τέλους ....
Εκει καπου μου πρόσφερε να μου κάνει body to body μασαζ. Μπορείς να πεις οχι σε τέτοιο κορμί? Ηταν πολύ light αλλά και μόνο η αίσθηση ήταν τέλεια.
Με γύρισε και άρχισε να ασχολείται μαζί μου top-down. Στοματικό με αρκετό καραμέλωμα. Ημουν σχεδόν στο αμην.
Το σεξ ξεκίνησε με αυτην απο επάνω σε έντονο ρυθμό αλλά κάπου την σταμάτησα και την γύρισα σε κλασσική θέση. Αγκαλιές, χάδια και τελείωμα σε σύντομο χρόνο.

Σύντομο social time και αποχώρηση.

Η Καρολίνα είναι full gfe, δεν νομίζω οτι ταιριάζει σε σκληρότερες καταστάσεις. Εχει εξαιρετική εμφάνιση και τέλειο χαμόγελο.

Εγω πέρασα τέλεια χωρίς αυτο να αποτελεί κανόνα.

Να περνάτε καλά!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
tenten956
Μέγας
67
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Απριλίου, 2014
Επανοδος στις κριτικες σχεδον 6 μηνες μετα, αλλα οπως παντα bull's eye, κεντρο, διανα....."μεχρι τελους"
Αυτο το μωρο πρεπει να το δω απο κοντα. Για να ενθουσιαστεις εσυ με την εμφανιση......
+1 απο μενα 3/4.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1