Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 235 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ως επαρχιωτης σεξοτουριστας στην Αθήνα σίγουρα τ αυτοκίνητο είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Αν όμως αυτό έχει παροπλιστει λόγω τροχαίου, είσαι αναγκασμένος να κάνεις αυτό που λέει ο τίτλος.
Κυριακή απογευματάκι και αφου έχω καταναλώσει θαλασσινά και οινόπνευμα στη Γλυφάδα είμαι αποφασισμένος για επίσκεψη στου....Διαόλου τη μάνα! Επιβιβαζομαι λοιπόν στο λεωφορειο 140, ακολούθως στο Α7 και ενώ εκείνο πλησιάζει στην πλατεία πλατάνου Στην Κηφισιά ξεσπά μια σφοδρή νεροποντή που με κάνει να αρχίζω να σκέφτομαι τη ματαίωση του σχεδίου μου. Επιβεβαιώνω όμως όμως ότι στο 12 εργάζεται η Βίκυ και όταν η βροχή κοπαζει επιβιβαζομαι σε αγοραίο όχημα για να γευτώ τον αγοραίο έρωτα. Σε συζήτηση με τον ταρίφα μαν μαθαίνω πως η γέφυρα Λυκόβρυσης είναι ορθότερα γνωστή ως γέφυρα " Λυμματων" πράγμα που μου θυμίζει την ονομασία της περιοχής που το στούντιο βρίσκεται: Λυμματα, με ο,τι αυτό μπορεί να επιφέρει στο μυαλό ως συνειρμούς...
συνολικός χρόνος δρομολογίου από Γλυφάδα ως Λυμματα γύρω στις 2 ώρες
Τη βικουλα την είδα με τη γνωστή της βιασυνη να περπατάει στο χώρο αναμονής, ενώ είχε μόλις βγει από δωμάτιο. Δεν ξέρω αν με θυμήθηκε, καθόλου δε με νοιάζει. Εξάλλου είχε πάνω από χρόνο να με δει. Ζήτησα ακαποτο και έκπτωση, αλλά μου είπαν ότι αυτό επρεπε να το διαπραγματευτω με το ίδιο το Βικακι. Άσε λέω από μέσα μου, να Μην της τα στερησω. Κάνω μπανακι άνετα σε ένα από τα δύο μεγάλα δωμάτια και σε λίγο μπαίνει μέσα ο ΜΟΥΝΑΡΟΣ. Έχει μακρυνει λίγο το μαλλί. Κατά τα άλλα όπως τη θυμόμουν από το Μάρτη του 2013. Ομιλητικη και ευδιαθετη, μετά από τα εισαγωγικά λογια και αφού έχει πεταξει ενδύματα κ υποδήματα αρχίζω με φιλάκια και σκάω και ένα πεταχτο στα χείλη. Δεν λέει τίποτα. Τη βάζω κάτω και συνεχίζω φιλία και γλείψιμο. Πάω να ξαναφιλησω στόμα κ εκεί δηλώνει κατηγορηματικη άρνηση. Με ντριμπλα της λέω "μα δεν είναι η πρώτη μας φορά" για να παρω την απάντηση "δεν θυμαμαι να σε είχα αφήσει ούτε την πρώτη φορά". Πιάνει τον πούτσο και τον κάνει αμεσως αεροπλάνο. Πίπα βιαστική μεν, αισθησιακή δε. Τη βάζω κάτω και αρχίζω να τη φιλάω σε βυζια, λαιμό και πόδια. Όπως έχω ξαναγράψει έχει απίθανη επιδερμίδα.Τελειως αυτοκτονικα αλλά μη μπορωντας να σταματήσω, ορμαω στο μουνι της για ένα γλειφομουνι με πάθος και καβλα όσο λίγα στη ζωή μου. Πραγματικά όμως το μουνι της είχε τη γεύση ζαχαρωτου. Δε χορταινα να το γλειφω. Είναι μόλις η 2η ή 3η φορά που το κάνω αυτό σε πουτανα.
Συνεχιζούμε το ακαπωτο και μετά μου φοράει καποτα. Την πήδηξα σε δύο στάσεις: στα 4 (όπου νιώθεις βασιλιάς) και από πάνω με τα πόδια ψηλά όπου κι εχυσα.
Δεν έφυγε αμέσως και καθώς μιλούσαμε της ειπα να ανεβάσει νέες φωτο της στοΝ ιστότοπο του μαγαζιού. Εκεί μου δήλωσε πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου αυτό καθώς εντός Απριλίου, ίσως και πριν το Πάσχα εγκαταλείπει την Ελλάδα και την πορνεία οριστικά.
Άρα λοιπόν όσοι πιστοί προσέλθετε. Για μένα αξίζει να πάει κανείς μια φορά με αυτή τη γυναίκα. Μπορεί η συμμετοχη της να Μην είναι σε ψηλά επίπεδα αλλά φροντίζει με την τέχνη της να καλύπτει αυτό το μειονέκτημα. Εγώ κ τις δύο φορές μαζί της πέρασα καταπληκτικά.
Χαιρετησα την ευγενική τσατσά και πήρα το δρόμο της επιστροφής. Ευτυχώς η βροχή είχε σταματήσει γιατί χρειάστηκε να περπατήσω 1100 μέτρα, να περιμένω το Β9, να περπατήσω από το σταθμό Κηφισιάς ως την λεωφόρο Κηφισίας, να επιβιβαστω στο Χ14 και μετά να περπατήσω ως το σπίτι. Αν με ρωτήσετε αν άξιζε η ταλαιπωρία θα πω χωρίς σκέψη Βεβαίως!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βίκυ
james tiberius kirk
Σπουδαίος
Εγγραφή:
4 Φεβ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
7.996
Πόντοι:
2.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ντουνταράς

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Απριλίου, 2014
............"Εκεί μου δήλωσε πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου αυτό καθώς εντός Απριλίου, ίσως και πριν το Πάσχα εγκαταλείπει την Ελλάδα και την πορνεία οριστικά."

Ισως αυτο να εξηγει γιατι εχει τοσο πολυ πτωτική τάση τον τελευταιο καιρό........
19 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εισαι οπως παντα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευγενικος.....Έρωτας
Μερες που ειναι σου το συγχωρω.

Αυτο που εχει η Πολωνεζα δεν ειναι απλως πτωτικη ταση, ελευθερη πτωση ειναι. Οι κριτικες που διαβαζω τελευταια δεν εχουν καμμια σχεση με τη Βικυ που ηξερα 1-2 χρονια πριν.
Αν εχει αποφασισει να αποχωρησει, λογικο ειναι να κανει αγγαρεια....
Κλαμα που θα ριξει ο Κρητικος....Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
Καλη Ανασταση σε ολους
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2