Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 68 10
Sex Studio
83991
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
εισβολη στο σπιτι φριξου 13 και μετα απο γυα ξαναμπηκα και αφου η τσα3 μου εγγυωνταν οτι αν δεν μου αρεσει θα μου δωσει σιγουρα τα λεφτα μπηκα κια πηρα την ευα
ευα κατα δηλωση ρουμανα απο κωσταντσα 28 χρονων αλλα εμενα μου εκανε και 33 χρονων ψηλη ξανθια σκυλε προσωπο με τελεια ελληνικα αφου μενει 10 χρονια ελλαδα!!
εχει και κοριτσακι αφου το εμπειρο ματι καταλαβαινει οτι εχει κανει γεννα αλλα ειναι ενα καλο προμιλφ
μπανιο αν και στα κατα οτι δεν ειχε πετσετα περασα με το απλο 30 ευρω
μπαινει μουζαμπεντι και ξεκιναει διχως να ειναι καυλωμενη η ψωλη να κανει πιπα αλλα ηταν καλη πιπα ποτε βαθια ποτε ριχια και υγρη
στον αγωνα αλλαξαμε δυο στασεις μια αυτη απο πανω και σφυροκοπουσα εγω και μετα απο λιγο χωροπηδουσε αυτη!!
επειτα την βαζω ιεραποστολικα με τα ποδια στους ωμους και εσφηγκε με τα ποδια το λαιμο μου αλλα ξενια ονατοπ στον τζειμς μποντ χα χα χα
και εκει τελειωσα σπανια σταση με προοπτικη καποιος να πνιγει
συμπερασμα μια απλη καταθεση που ουτε τρελλεθηκα αλλα ουτε και πικραθηκα
παντως θα μπορουσε να ζητησω να παρω και τα 30 ευρω πισω αφου η τσα2 την παρουσιαζε σαν κορυφι αλλα ελα που δεν ειναι!!!!
αυτα
ευα κατα δηλωση ρουμανα απο κωσταντσα 28 χρονων αλλα εμενα μου εκανε και 33 χρονων ψηλη ξανθια σκυλε προσωπο με τελεια ελληνικα αφου μενει 10 χρονια ελλαδα!!
εχει και κοριτσακι αφου το εμπειρο ματι καταλαβαινει οτι εχει κανει γεννα αλλα ειναι ενα καλο προμιλφ
μπανιο αν και στα κατα οτι δεν ειχε πετσετα περασα με το απλο 30 ευρω
μπαινει μουζαμπεντι και ξεκιναει διχως να ειναι καυλωμενη η ψωλη να κανει πιπα αλλα ηταν καλη πιπα ποτε βαθια ποτε ριχια και υγρη
στον αγωνα αλλαξαμε δυο στασεις μια αυτη απο πανω και σφυροκοπουσα εγω και μετα απο λιγο χωροπηδουσε αυτη!!
επειτα την βαζω ιεραποστολικα με τα ποδια στους ωμους και εσφηγκε με τα ποδια το λαιμο μου αλλα ξενια ονατοπ στον τζειμς μποντ χα χα χα
και εκει τελειωσα σπανια σταση με προοπτικη καποιος να πνιγει
συμπερασμα μια απλη καταθεση που ουτε τρελλεθηκα αλλα ουτε και πικραθηκα
παντως θα μπορουσε να ζητησω να παρω και τα 30 ευρω πισω αφου η τσα2 την παρουσιαζε σαν κορυφι αλλα ελα που δεν ειναι!!!!
αυτα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 14, 2014
Όνομα κοπέλας
Εύα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
invazie de origine FRIXOU 13 și după în ochelari de soare și a reintrat , după tsa3 mi garantează că , dacă eu nu -mi place , voi da cu siguranțăleftaSmileBigSmileBigSmileBig Savvy algele au AER
AER a declarat de Constanza România de la 28 ani , dar am făcut -mi curve blonda 33 ani înalte față cu GRECO perfect după 10 ani stă GRECIA !
și are fetiță după ochi experimentat să înțelegeți că a făcut Carv , dar e un bun promilf
deși baie în timpul care prosop nu a trecutsimplu 30 de euro
mouzampenti intră și seturi fără a fi excitat pula de a face țeavă a fost bună, dar niciodată richia profundă și lichidă
schimba în meci două opriri acest una din mai sus și pounding și eu după câteva choropidouse asta!
după misionarul VAZO cu picioarele pe umeri și picioare esfigke cu gâtul meu , dar XENIA onatop în James Bond ha ha ha
Am făcut și nu rareori se oprește perspectivă pe cineva înecându
depune doar o concluzie care nu trellethika nici pikrathika
Cu toate acestea ai putea cere și obține 30 de euro înapoi după tsa2 portretizat ca blaturi , dar haide , care nu este !
acestea
http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=187984.0
καλα θα κανουν να μην ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!ALLA THN ALLH FORA UA TOYW THN MPV MPOY EKMETALEYONTAI ARRVSTO ANURVPO