Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπερα σε ολους πραγματικα μια κουραστικη μερα απο πλευρας δουλειας αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να μην γραψω για την συγκεκριμενη κοπελα.Απο το απογευμα που σχολασα μου ειχε καρφωθει στο κεφαλι να συναντησω την συγκεκριμενη και στο τελος της βραδινης μου δουλειας ξεκινησα,εφτασα κατα τις 01:35,μου ανοιξαν μπηκα πριν προλαβει να μου μιλησει ο τσατσος,του ειχα βαλει το πενηνταρικο στο χερι,ξερεις ποια δουλευει?Ναι,οκ,μπαινω στο δωματιο ωραιος χωρος καθαρος,γδυνομαι και περιμενω,εσκασε σχετικα γρηγορα,πραγματικα γυναικα με τα ολα της,μου λεει δεν σε ξερω,ουτε εγω τις λεω,γελαει,και μου λεει,θα με μαθεις και θα σε μαθω,για να δουμε,τις λεω η καρολινα μου κανει επιθεση,βιζοτριψιματα,στριφογυρισματα,γλυψιμο,σε σωμα μπαλες λαιμο αυτια,εχω αρχισει και βογγαω σαν γαιδαρος,αναφωνω,μωρο μου μηπως μπορω να γλυψω το κωλαρακι σου,οχι μου λεει δεν το εχεις παρει αυτο μωρο μου δεν πτοουμαι πρωτα απο πανω μετα πισοκολητο με πολλη δυναμη και τα φλοκια στην καποτα.Καλα ηταν μου λεει?Φυσικα της λεω αλλα 1 μαζι σου = κανενα τις δινω ενα 50Ε ξαναελα,γελαει,φευγει,φτιαχνομαι καθαριζομαι και ξανα περιμενω.Σχεδον 15 λεπτα,ξανασκαει,τοσο καλα θες να με μαθεις,της λεω Καρολινα,αν σε λενε ετσι πραγματικα μπορω να κατσω ολο το βραδι,γελαει και μου ξανακανει επιθεση οπως και πριν μονο που αυτη τη φορα μου εφερε και των πατο της στην μουρη,πραγματικα γευστικοτατος,ηρθε απο πανω αλλαξαμε σταση με πισοκολιτο στα ορθια,πολυ ωραιο στησιμο και 2-0.Κατσαμε λιγο και τα ειπαμε,και σιγουρα θα την ξαναδω,εξισου και ο τιτλος ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 09, 2008
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού