Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 203917
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αναβαση στο βουνο με αγριες διαθεσεις οι καυλες ειχαν βαρεσει κοκκινο.
το κελακι ειναι ενα πολυ ομορφο πιπινι,ευδιαθετο, καυλιαρικο ,πολυ σεξυ και παντα χαμογελαστο
ερωτευσιμη καυλοπιπινο.
Μπηκα στο ντουζ και μπανιαριστηκα .Ακουω την πορτα να ανοιγει και μπηκε το μωρο.
Τραβαει την κουρτινα και μου σκαει ενα γλωσσοφιλο,γδυνεται και μπαινει κ αυτη στο ντουζ,
πω πω λεω θα γινει χαμος .Αρχισε να με φιλαει με γλωσσα με πολυ παθος,πηρε το τηλεφωνο του ντουζ
αρχισε να ριχνει νερο στο πουτσο μου και μου χαιδευε τα @@@@@@@@@@@ και το πουτσο .Εκανα και γω το ιδιο
της εριξα νερο στο μουνακι της ,και αρχισα να το τριβω.
Βγηκαμε απ το ντουζ με σκουπισε το ιδιο εκανα και γω κ αφου σκουπιστηκαμε γονατιζει μπροστα μου
και αρχιζει μια πιπα με φτυσιματα και μου ρουφαγε τα αρχιδια.
Την πεταω στο κρεβατι και αρχισα να την γλυφω παντου στο στηθος στα αυτια και κατεβαινα προς το μοσχομυριστο
μουνακι της το οποιο το εγλυφα για λιγο και αυτη αρχισε να το παιζει και να σπρωχνει το μουνακι της πανω στη γλωσσα μου .
Με σταματησε για να με βαλει κατω και να αρχισει ενα τσιμπουκι μακρας διαρκειας με πεθανε στην πιπα η ατιμη.
Συνεχισε με ισπανικη για λιγο μεχρι να βαλει το λαστιχο και να αρχισουμε το σεξ.
Με καβαλησε για αρχη και μου εφερνε τα βυζια της στην μουρη και με φιλαγε συνεχως στο στομα μεχρι να την βαλω κατω εγω.αρχισα να την γαμαω μια σιγα μια δυνατα και αυτη με εβριζε γαμα με καυλα μου φωναζε και ετσι
τελειωσα μες το μουνακι της.Εκατσε μετα λιγο μιλησαμε,ηρθε μου εβγαλε το καποτιδιον με καθαρισε με χαρτι με φιλησε και εφυγε με ενα φιλι ολο υποσχεσεις.
αν συνεχισει ετσι θα γινει σουπερ σταρ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 04, 2014
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Errikos77
Μέγας
99
Πόντοι:
4.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Απριλίου, 2014
+1...5 στους 6 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική Γερο-μύστης
08 Απριλίου, 2014
Είναι η ίδια Κέλλυ της Κωνσταντινουπόλεως 80;
08 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι αφού τα μαγαζιά αυτά είναι αλυσίδα...Γερο-μύστης
08 Απριλίου, 2014

Ναι η ιδια ειναι "ιπταμενε Ολλανδε" :-)
08 Απριλίου, 2014

Ναι αυτο το απιστευτο μωρακι!!!!!!!!!!
13 Απριλίου, 2014
Σε τραβαη το Αλβανοκαψουρο ρε Καψερε..
Μσλλλλον καψερε το Μαρκελακι δεν το πειρε χαμπαρι γιατί το προσκύνημα έγινε παρασκευη.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6