Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 191 10
Sex Studio 163269
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Χρωστουμενη πορνοκριτικη απο 29/3.
Η Ευα ειναι ενα καλοστεκουμενο μιλφονι,καλο προσωπο για την ηλικια της,ισιο ξανθο μαλλι,γυμνασμενο σωμα και πολυ καλο στηθος.Πρεπει να ειχε καμμια 3ετια να εμφανιστει.Δινω το 30αρι στην τσατσα και μπαινω στο πορνοδωματιο."Καλα να περασεις καλο μου αγορακι ετσι?"...cult...
Mετα απο αρκετη ωρα ηρθε η Ευα στο δωματιο,ξαπλωσε απεναντι μου και τα λεγαμε,εκανε πως με θυμοταν καλα απο την τελευταια μου επισκεψη στο Ανδ.Γεωργιου 4 αλλα δε την πιστεψα.Βεβαια πεταξε μια λεπτομερεια απο τοτε αλλα τεσπα Χμμμ;
Χαιδευα τα πορνοstockings και καταστασεις ειδωλολατρειας ξεκινουσαν.Η Ευα μου επαιζε το εργαλειο ετσι εξω απο το μποξερακι,πολυ καβλα ηταν.Μετα αρχισε footjob το οποιο εκανε σε παρα πολλες στασεις και με ιδιαιτερο δυναμισμο.Βεβαια το εκανε λιγο πιο βιαια απο αλλες κοπελες αλλα το παλεψε πολυ καλα.Μου περασε το καποτιδιο και ξεκινησε τσιμπουκι,δεν ηθελα ομως πολυ γιατι ημουν ετοιμος οποτε δε μπορω να το αξιολογησω.
Ηρθε αυτη απο πανω και καρφωθηκε με εναν περιεργο τροπο καπως στο πλαι,εκει εκανε τα τρελα της,εφερνε τα ποδια της μεσα απο τα δικα μου ενω ηταν καθιστη κλπ.Μετα την εβαλα σε πισοκωλητο και το τελειωμα ηρθε μπρουμυτα να παιρνω ματι την κωλαρα της και τα γυμνασμενα της μπουτια στον καθρεφτη.
Καθησε παλι και τα λεγαμε ωσπου η τσατσα χτυπησε τον τοιχο για να δωσει το σινιαλο της αποχωρησης.
Οταν εφυγε κοιταξα το κινητο και ειχε κατσει 25 λεπτα στο δωματιο.
Ειναι μια πολυ καλη περιπτωση και σιγουρα θα ξαναδοκιμαστει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2014
Όνομα κοπέλας
Εύα
Blastbeat208
Τιμημένος
201
Πόντοι:
17.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance