Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Sex Studio 165300
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλημέρα σας και καλό Μήνα και από μένα ...

... Γράφω κριτική μετά από πολύ καιρό, αλλά θέλω να γράφω κριτικές που έχουν κάποια ουσία και κάποιο νόημα ... είτε γιατί πρόκειται για καινούργιες, άγνωστες κοπέλες, είτε γιατί υπήρχε κάτι το ιδιαίτερο (καλό ή κακό) κατά την συνεύρεση... Εδώ γράφω κυρίως λόγω του ότι η Λίζα είναι ένα καινούργιο κορίτσι στον χώρο ...

Λοιπόν ... μετά την ωραία κριτική του αξιώτιμου al αποφάσισα να περάσω και από αυτή την γειτονιά (που είχα χρόνια να περάσω) για να συναντήσω την καινούργια νεαρά εκ Βουλγαρίας. Μου ανακοινώνεται η Λίζα (με βαθύ εκθειαζμό από την ευγενική τσα2) και εμφανίζεται μια κοπελίτσα ολόφρεσκια με εμφάνιση ακριβώς όπως αναφέρεται στην κριτική του al. Πολύ ωραία δεν θα την έλεγες αλλά γλυκήτατη και με υπέροχααααα μάτια. Μοντελέ σώμα επίσης δεν θα το έλεγες (μάλλον περίεργο σωματότυπο θα το έλεγες) αλλά χωρις να ενοχλεί σε τίποτα, το αντίθετο θα έλεγα και ειδικότερα για το πίσω σύστημα που είναι χάρμα οφθαλμών και όχι μόνο... Μου κάνει τα ναζάκια της που φαίνονται ότι δεν είναι τόσο επιτιδευμένα και αρκετά φυσικά και με πείθουν ... οπότε περνάω με το ίδιο πρόγραμμα των 40€ (ξεκινάει με 30 και φτάνει στα ... δεν θυμάμαι ... δεν δίνει πάντως το πίσω σύστημα γιατί όπως μου είπε αργότερα είναι πολύ ευαίσθητη εκεί Χμμμ; ).

Έρχεται στο δωμάτιο ελάχιστα λεπτά αργότερα. Δείχνει το ίδιο νάζι αν και φαίνεται ξεκάθαρα και η έλλειψη εμπειρίας της. Παρόλα αυτά το προσπαθεί στο έπακρο. Μηδέν σημεία βιασύνης. Προσπαθεί να καταλάβει τι θέλεις και στο δίνει απλόχερα. Παντελείς έλλειψη της Ελληνικής γλώσσας αλλά αρκετά καλή γνώση αγγλικής... Κάποια στιγμή (ενώ προσπαθώ κι εγώ να την καταλάβω και κάνουμε τις πρώτες αναγνωριστκές κινήσεις) με ρωτάει τι θέλω ... γλύψιμο από μέρους μου ή από μέρους της ... της απαντάω και τα δύο ... γελάκια και γυρίζει άμεσα σε 69 ... φιλότιμη προσπάθεια στο στοματικό χωρίς βέβαια κάτι το ιδιαίτερο αλλά και χωρίς κανένα αρνητικό σημείο ... ξεχαστήκαμε αρκετή ώρα εκεί μιας και είχε ένα πανέμορφο και πεντακάθαρο νινάκι που σε παρακαλούσε για φάγωμα... Κάποια στιγμή αρχίζουμε τις εναλλαγές χωρίς κάποια άρνηση σε κάτι ... σε όλα αυτά διέκρινα κάποια προσπάθεια επαγγελματισμού (μάλλον δεν έχει πολύ καλή δασκάλα ... να το προσέξει αυτό ... και να αφεθεί ... τότε σίγουρα θα ευδοκιμήσει στον χώρο)... Το τέλος ήρθε στα τέσσερα με μια υπέροχη θέα και με πολύ καλή ανταπόκριση.

Στα πολύ θετικά, η φρεσκάδα που αποπνέει, η παντελείς έλλειψη βιασύνης και τα υπέροχα σκέρτσα (μαζί με τα φανταχτερά μπλε μάτια της).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2014
Όνομα κοπέλας
Λίζα
SHREKOYLHS
Μέλος
8
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Απριλίου, 2014
Μετα και τη δικια μου, σημερινή επισκεψη στη Λιζα, θα εγραφα περιπου τα ιδια.
Ελπιζω να μην παρει αερα και να συνεχισει μ αυτη την καλη διαθεση.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1