Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
¨Ήθελα καιρό να επισκεφτώ αυτό το παιδί αλλά σήμερα ήταν η μέρα του.
Μου είχαν κάνει εντύπωση οι φωτογραφίες του και δεν λέγαν ψέματα.
Αλαβάστρινο σφιχτό κορμί και στήθος που για μένα αγγίζει την τελειότητα.
Συμμετρικότατη ρόγα και απίθανη επαφή. Γλυκιά και ευγενικιά αλλά πάνω από όλα δεν προσποιείται με ψεύτικα βογγητά και χαζομάρες. Πρώτη κίνηση θετική μόλις μπήκε στο δωμάτιο ήταν να κλίσει την φωνή στην Τηλεόραση που έπαιζε τσόντα.Τελευταία κίνηση που μέτριε επίσης σαν κερασάκι στην τούρτα να καθίσει να μιλήσουμε λίγο. Όλα φυσικά και χωρίς βιασύνες το Ελληνο-Ισπανικό μελαχρινό πλασματάκι συνιστάται από μένα χαλαρά για μια ή και περισσότερες όμορφες στιγμές. Να σε καλά κουκλάρα μου!( Την άλλη φορά το προφυλακτικό δεν θα είναι πορτοκαλί,ξέρεις εσύ… )
Μου είχαν κάνει εντύπωση οι φωτογραφίες του και δεν λέγαν ψέματα.
Αλαβάστρινο σφιχτό κορμί και στήθος που για μένα αγγίζει την τελειότητα.
Συμμετρικότατη ρόγα και απίθανη επαφή. Γλυκιά και ευγενικιά αλλά πάνω από όλα δεν προσποιείται με ψεύτικα βογγητά και χαζομάρες. Πρώτη κίνηση θετική μόλις μπήκε στο δωμάτιο ήταν να κλίσει την φωνή στην Τηλεόραση που έπαιζε τσόντα.Τελευταία κίνηση που μέτριε επίσης σαν κερασάκι στην τούρτα να καθίσει να μιλήσουμε λίγο. Όλα φυσικά και χωρίς βιασύνες το Ελληνο-Ισπανικό μελαχρινό πλασματάκι συνιστάται από μένα χαλαρά για μια ή και περισσότερες όμορφες στιγμές. Να σε καλά κουκλάρα μου!( Την άλλη φορά το προφυλακτικό δεν θα είναι πορτοκαλί,ξέρεις εσύ… )
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2008
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού