Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 180 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πηγα στο διαλειμμα απο τη δουλεια να δω τη Ζετα, που ειχα δει μονο σε φωτογραφιες, με σκοπο να εμπαινα αν μου αρεσε. Την ωρα που παρκαρα ειδα ντυμενη τη Βικυ να μπαινει και πρεπει να ομολογησω οτι με εντυπωσιασε πολυ...
Ανεβαινοντας ειδα τη Ζετα να καθεται στο μπαρ και η Βικαρα χωρις να χασει χρονο περασε ντυμενη κατεβαζοντας τη μπλουζα της και πεταγοντας εξω της βυζαρες. Παραλιγο να περασω μαζι της, μου φαινεται πως τη στοχοποιησα...
Βεβαια ειχα δει τη Ζετα και μου αρεσε, οποτε περασα μαζι της. Ειναι μια ξανθια κοπελα, ψηλη, εχει σφικτο σωμα χωρις να ειναι ιδιαιτερα γραμωμενη, φοραγε ενα ωραιο φορεμα και γοβες. Το προσωπο της δενει αρμονικα με το υπολοιπο ωραιο συνολο, χωρις να ειναι κατι που θα σου μεινει στο μυαλο ειναι συνιθησμενο και ωραιο. Τα βυζια της πρεπει να ειναι συνδυασμος φυσικου και τεχνητου, πολυ ωραιος ομως, μεγαλα και στητα. Εχει ωραιο κωλο, ωραιο δερμα και ποδαρες, θα αναφερθω παρακατω...
Διαλεξα αυταρχικο και πηγα στο δωματιο για μπανιο. Μολις βγηκα ηρθε (τι ωραιο που ειναι να μην αργει η κοπελα) και συζητησαμε λιγο τι μου αρεσει διαλεγοντας αξεσουαρ. Ξεκινησα να της γλυφω τα ποδια καθως ημουν στα 4 κι αυτη ορθια μου ανοιγε την τρυπα με τα δαχτυλα της. Εδω να τονισω οτι τα ποδια της εχουν πολλες μεγαλες φλεβες στο πελμα για αυτους που καυλωνουν με αυτο, οπως εγω. Επισης εχει πολυ ωραιες καμαρες, που σχηματιζοντουσαν ενω φορουσε τις γοβες κι εβαζα τη γλωσσα μου αναμεσα στην καμαρα και το παπουτσι. Οταν με ανοιξε με πηδηξε εκει οπως ημουν στα 4, μετα στα ορθια, μετα στην καρεκλα του γιατρου, μετα στο κρεβατι, πολλες στασεις. Στο ιεραποστολικο με τις βυζαρες τις απο πανω μου, εχυσα....
Περασα πολυ ωραια, και οσο θυμαμαι τα ποδια της θελω να ξαναπαω και να ασχοληθω κι αλλο μαζι τους, γιατι αν και καναμε ολα αυτα που καναμε, η κοπελα με καυλωσε πολυ, ακουγε αυτα που της ειπα και τελειωσα γρηγορα, οποτε πρεπει να ειχε διαρκεια γυρω στο τεταρτο η συνεδρια. Μετα μιλησαμε λιγο, εκανα μπανακι κι εφυγα...
Σε γενικες γραμμες τιμια επιλογη με καλη εμφανιση!
Καλες τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Ζέτα
Υπηρεσίες
Ανώτατος
285
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική