Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 193 10
Sex Studio
252930
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Είχα καιρό να περάσω από τα ιδρύματα και είπα να ακολουθησω το trend της εποχής που ακούει στο όνομα Γαλήνη. Κατά τις 3 μπήκα καταδρομικά στο μαγαζί και με το που την είδα από κοντά έπαθα σοκ. Οι περιγραφες είναι ακριβές. Ήξερα ότι είχα πράξει σωστά. Μπαίνω στο δωμάτιο, κάνω ένα ντουζάκι και το κορίτσι σκάει ακριβώς τη στιγμή που τελειώσα. Αρχίζουμε τα μπαλαμούτια και τα τριψίματα κι όταν έβγαλε τον κορσέ που φορούσε είδα και τις βυζάρες της που αψηφούν την βαρύτητα. Παθαίνω ένα σοκ. Κάποια στιγμή περνάμε στο κρεββάτι και εκεί όλα άλλαξαν. Είχα μεν μια ζόρικη μέρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο ωραία κι αν είναι μια κοπέλα ή όσο καλή κι αν είναι στη δουλειά της αν δεν υπάρχει χημεία δεν γίνεται τίποτα. Και αυτό συνέβει με εμένα και τη Γαλήνη. Δυστυχώς δεν είχαμε καμιά χημεία και δεν μπόρεσα να αποδώσω. Η κοπέλα στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και πραγματικά έβαλε τα δυνάτα της να με κάνει να τελειώσω και φυσικά τα κατάφερε. Μέχρι να φύγει είχε πάρει το ύφος "έχω κάνει κάτι λάθος" και προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι η κοπέλα εκτός από ωραία, τιμάει τη δουλειά της και ξέρω πολλές άλλες που θα έφευγαν χωρίς "εξυπηρέτηση". Εγώ προσωπικά δεν νομίζω να ξαναπάω απλώς και μόνο λάθους συχγρονισμού με τη κοπέλα, αλλά ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε και καθώς και η προσπάθεια της μου δείχνει ότι το κορίτσι είναι κάτι παραπάνω από μια τίμια κατάθεση και έχει τα φόντα να παίξει μπάλα ανάμεσα στις μεγάλες κυρίες του χώρου. Το νεαρό της ηλικίας και η μινιόν κορμοστασία μαζί το βαρύ πυροβολικό του στήθους της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα. Μπράβο από εμένα στη κοπέλα για το επαγγελματισμό της αλλά κρίμα που δεν τα βρίσκουμε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2014
Όνομα κοπέλας
Γαλήνη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού