Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 159 10
Sex Studio 314855
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η ημερομηνία της επίσκεψης ενδεικτική αλλά πρόσφατη (μην καρφωθούμε..)

Μετά από πολλές κανάτες μπύρες και ώρα περασμένη είπα να κλείσω την βραδιά με μια επίσκεψη στην Νικολ ένα από τα στανταράκια μου (τουλάχιστον έτσι νόμιζα..)

Παρκάρω εύκολα μιας κ η ώρα ήταν περασμένη και δεν υπήρχε ψυχή και ανεβαίνω τα σκαλιά του ιδρύματος. Χτυπάω το κουδούνι και με υποδέχεται η κυρία του ιδρύματος. Με ενημερώνει ότι βάρδια έχει η Νικόλ, της απαντάω το ξέρω για αυτήν ήρθα και της εξηγώ ότι δεν υπάρχει λόγος να σαλονάρει η κοπέλα. Δίνω το παράβολο των 50 και μπαίνω στο δωμάτιο.

Μόλις ξεντύνομαι και ξαπλώνω στο κρεβάτι περιμένοντας την Νικολ χτυπάει το κουδούνι. Μετά από σχεδόν 4 λεπτά έρχεται η Νικολ και έρχεται κατευθείαν στο κρεβάτι όπου μου ζητάει να την αγκαλιάσω. Δεν είχα λόγο να μην υπακούσω... Ξεκινάει να μου λέει πως με θυμάται από την τελευταία συνάντηση μας και ότι τότε είχε περάσει καλά και μου δηλώνει πως θα περάσουμε ακόμα καλύτερα.. Ωραία λέω εδώ είμαστε..

Αρχίζω να περιποιούμαι τις ρόγες της με την Νικόλ να με φιλάει στο λαιμό. Σηκώνεται όρθια και μου χώνει τα οπίσθια της στην μούρη όπου αρχίζω να τα φιλάω κ να τα γλείφω. Χρόνος μέχρι στιγμής με την Νικόλ ενάμισι λεπτό, όχι παραπάνω

Ξαπλώνει ανάσκελα μου ζητάει να την καβαλήσω και μου φοράει το σκουφάκι και αρχίζει το στοματικό με εναλλαγές σε ισπανικό. Με έχουν ζώσει ήδη τα φίδια, καταλαβαίνω πως θέλει να με ξεπετάξει για να πάει στον επόμενο συναγωνιστή. Χρόνος με την νικόλ 2μισι λεπτά μέχρι στιγμής.

Ξεκινάω τον αγώνα μου με την Νικόλ από πάνω και μετά με δική της πρωτοβουλία στήνεται στα 4. Εκεί ξενέρωσα τελείως. Επειδή βέβαια δεν είχα σκοπό να πέσω στην κλασσική παγίδα που κάθεται στα 4 η κοπέλα για να τελειώσεις, μετά από λίγο την γυρνάω σε ιεραποστολικό. Ψεύτικα βογγήτα και φράσεις τύπου σκίσε με, γ... με κτλ με σκοπό να τελειώσεις πιο γρήγορα. Έχοντας ξενερώσει τελείως την γυρνάω στα 4 πάλι, με παροτρύνει να την σφυροκοπήσω, όπως και έκανα και μετά από 2-3 χαστουκάκια ήρθε το τέλος.

Συζήτηση ενός λεπτού και έφυγε βιαστικά για τον επόμενο πελάτη.

Έχοντας γράψει και την κριτική για την συγκεκριμένη κοπέλα στις 1/2/14 From Russia with Love, σε σχέση με αυτήν εδώ είναι η μέρα με την νύχτα.

Δεν νομίζω ότι θα την επισκεφθώ άλλη φορά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Nicole
Νέο Μέλος
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού