Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 397 10
Sex Studio 333087
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επισκεψη και στην Ρουμανα Καρμεν 3 χρονια μετα την πρωτη μου εμπειρια μαζι της σε μια εποχη τοτε που ολοι την βριζανε κι εγω της ειχα γραψει μια θετικοτατη και προφητικη κριτικη.Γι'αυτο λεω οταν τα'λεγα εγω ΣπασίκλαςΣπασίκλας...Βεβαιως εδω και πολυ καιρο εχουν αλλαξει προς το θετικοτερο οι γνωμες γι'αυτην και γι'αυτο την επισκεφτηκα χωρις ενδοιασμους πλεον και την πηρα στα 50ε με γλειφομουνι.Φωτογραφιες της υπαρχουν στο αλλο σαϊτ γι'αυτο δε την περιγραφω.
Ο νεος χωρος του red light district οπως ονομαζεται πλεον το Φριξου 9 και συστεγαζεται ομως με το παλιο Βιλα ερωτικα ειναι εντυπωσιακος θα ελεγα και ειδικα το δωματιο με το τζακουζι που μπηκα εγω.

Στα του αγωνα τωρα...Μπαινοντας στο δωματιο και πλησιαζοντας στο κρεβατι σηκωσε το λευκο μπλουζακι που φορουσε για να μου δειξει τις βυζαρες της που κατα τη γνωμη μου παλιοτερα ηταν πιο εντυπωσιακες.Επεσε αμεσως στο κρεβατι με μια διαθεση να ορμησει πανω μου οπως και εγινε...Εκατσε πανω στον πουτσο μου αγκαλιασμενη πανω μου και αρχισε να κουνιεται μπρος πισω τριβοντας το μουνι της πανω μου.Ρουφηξα τις βυζαρες και τον τρυφερο λαιμο και ριξαμε και παθιασμενα φιλια χωρις γλωσσα ομως.

Την ξαπλωσα ανασκελα οπου της εριξα μπολικες πουτσοσφαλιαρες στο μουνι της και στην κωλοτρυπιδα,καυλωσε πολυ ετσι και με τραβουσε παλι πανω της για αγκαλιες και φιλια.Ανοιξα τα ποδια της και επεσα στο γλειφομουνι αρχικα πιανοντας τις βυζαρες της και στη συνεχεια την εχωνα και δαχτυλο στο μουνι.Την εγλειφα με μανια και αυτη εσφιξε τις μπουταρες της σπρωχνωντας το κεφαλι μου προς το μουνι της.
Γυρισμα και μπρουμυτα οπου περιποιηθηκα την ομορφη και μαλλον χαλαρη σουφρα της αλλα δε μ'αφησε να της χωσω δαχτυλο απο πισω.

Η πιπα της δυστυχως δεν εχει βελτιωθει και πολυ απ'οσο τη θυμομουνα.Προσπαθει να τον παρει βαθια αλλα καποια στιγμη πνιγεται και τιναζεται,δεν εχει σταθερο ρυθμο και κανει το κλασσικο λαθος να τραβαει τον πουτσο κατα κατω δηλαδη αντιθετα απο τη φορα της στυσης.Επειδη ομως ειχε προηγηθει καλο χαμουρεμα μου ηταν καγκελο απο νωρις οποτε δε με πειραξε και πολυ.

Πρωτη σταση αυτη απο πανω με πλατη προς τα εμενα οπου ναι μεν εκατσε καλα και τον πηρε ολο μεσα αλλα ο ρυθμος ηταν καπως αργος και δε με βολευε για αυτη τη σταση οποτε την γυρισα ανασκελα με μαξιλαρι κατω απ'τη μεση οπου τη γαμησα πολυ ωρα,αρχικα σε αργο αισθησιακο τεμπο και στη συνεχεια σε πιο γρηγορο.Στο ενδιαμεσο βεβαιως ειχαμε φιλια,βυζορουφηγματα και στους λαιμους μας και οταν καταλαβε οτι πλησιαζα στο τελος εσφιγγε το μουνι της σε καθε διεισδυση με αποτελεσμα εμενα να μου εχει γινει σαν σιδερο και να φτασω σε ενα πολυ δυνατο χυσιμο με κραυγες.Η τεχνικη σφιξιματος του μουνιου ειναι ακρως καυλωτικη και δυστυχως δε το εφαρμοζουν πολλες.Θελει μαλλον καποια δεξιοτεχνια...
Λιγο μπλα μπλα ακομα και μερικες αγκαλιτσες και αποχωρησε.

Συμπερασμα...η Καρμεν εχει ωριμασει πλεον και φερεται ως καταξιωμενη επαγγελματιας,αισθησιακη εκει που πρεπει,ορμητικη εκει που πρεπει και δεκτικη σε ολα.Ειναι φανερο οτι την ενδιαφερει πολυ να σε ικανοποιησει και βεβαιως δεν υπαρχει θεμα με το χρονο.Αυτα τα χρονια θα μπορουσε να εχει βελτιωσει την πιπα της για να πουμε οτι πλησιαζει το τελειο αλλα απο κει και περα βασει των κριτικων εδω και παρα πολυ καιρο αλλα και της εμφανισης της,προτεινεται ως μια πολυ ικανοποιητικη επιλογη πρωτης γραμμης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2014
εμενα παλι ουτε φιλια ουτε πουτσοσφαλιαρες μου αφησε μια φορα που πηγα κανα 1-2μηνες πριν Κεφάλι σε τοίχο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1