Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 173 10
Βριλησσού 36A
Hot
Sex Studio
203789
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Ξεκίνησα από το σπίτι μου στις 10:53, κουβαλώντας την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με τα sex toys (το ροζ ριγκάκι του Γύπα και 10 φωτογραφίες από το Fareham). Προορισμός ήταν το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α.
Στις 11:04 κοντοστάθηκα στη γωνία των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου και κάλεσα την αρκούδα τσατσά στο μαγαζί. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Γεια σας. Είναι εκεί η ΧΧΧ;
ΤΣΑΤΣΑ: Εγώ είμαι.
ΤΑΚΜΑΝ: Με συγχωρείς, δε σε κατάλαβα. Άλλαξες τη φωνή σου.
ΤΣΑΤΣΑ: (γέλασε).
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα να σου πω ότι έρχομαι.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: See you later.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).
Η καρδιά μου άρχισε να φτερουγίζει. Ο ανάδρομος ερμής σε συνδυασμό με την ψυχρότητα της τσατσάς στο τηλέφωνο, μου προκάλεσαν άγχος και κατάθλιψη.
Στη συνέχεια, διέσχισα πεζός την οδό Ζακύνθου με κατεύθυνση προς Ευελπίδων. Μόλις έφτασα στα δικαστήρια, πήρα το λεωφορείο 224. Στις 11:18 κατέβηκα στη 2η στάση της Βριλησσού και έκλεισα το κινητό μου.
Β) ΥΠΟΔΟΧΗ
Αρχικά, κάθισα με την αρκούδα τσατσά στο σαλονάκι δίπλα στην κουζίνα (εκτιμώμενη διάρκεια: 4-5 λεπτά). Η συμπεριφορά της ήταν σχετικά απόμακρη και νευρική.
Γ) ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ
Όνομα: Αλίνα.
Περιγραφή εμφάνισης: Μελαχρινή, ψιλή, λεπτή, 20-25 ετών, αλλοδαπή (με πολύ καλή γνώση Ελληνικών).
Τρικ-τρικ: Φορούσε 1 ντεκαβλέ ριγκάκι.
Δ) ΕΡΩΤΙΚΗ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ
1η φάση: "Τα κλασσικά". Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
ΑΛΙΝΑ: Τι θες να κάνουμε;
ΤΑΚΜΑΝ: Δώσε μου το χεράκι σου.
ΑΛΙΝΑ: (υπάκουσε στις διαταγές μου).
ΤΑΚΜΑΝ: Τι; Μόνο αυτό το κόσμημα φοράς;
ΑΛΙΝΑ: Θες να πω στην υπηρεσία να μου δανείσει το δικό της;
ΤΑΚΜΑΝ: Δε χρειάζεται, έχω προνοήσει για αυτό.
Αφού έβγαλα το ροζ ριγκάκι του Γύπα από τη μπουρδελότσαντα ...
ΤΑΚΜΑΝ: Φόρα αυτό προς το παρών.
ΑΛΙΝΑ (όλο νάζια): Μου το κάνεις δώρο;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι. Στο δανείζω προσωρινά.
ΑΛΙΝΑ: Θα το φορέσω, μόνο αν μου το χαρίσεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Άντε καλά. Θα εξαντλήσω την καλοσύνη μου. Όταν πάω Αγγλία, θα αγοράσω άλλο από τα West Quay.
ΑΛΙΝΑ: Πολύ ωραίο. Σε ευχαριστώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Βάλε μου το προφυλακτικό τώρα.
ΑΛΙΝΑ: ΟΚ.
2η φάση: "Η μέθοδος του Πεπονοτρυπητή" (εκτιμώμενη διάρκεια: 12 λεπτά).
Αποτέλεσμα: Failure.
Αιτιολογία: Κακή ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας της ψυχρής συμπεριφοράς της αρκούδας.
Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συζήτησή μας:
1)
ΤΑΚΜΑΝ: Platform 2 for the 18:40, southern trains services to Southampton Central. Calling at: Swanwick and Southampton Central. This train has 5 coaches.
ΑΛΙΝΑ: Πες και άλλα.
ΤΑΚΜΑΝ: Platform 1 for the 11:15, cross-country trains services to Manchester Piccadilly. Calling at: Southampton Airport Parkway, Winchester, Basingstoke, Reading, Oxford, Banbury, Leamington Spa, Coventry, Birmingham International, Birmingham New Street, Wolverhampton, Stafford, Stoke-On-Trent, Macclesfield, Stockport and Manchester Piccadilly. This train has 10 coaches.
ΑΛΙΝΑ: Δε θα πεις τίποτα άλλο;
ΤΑΚΜΑΝ: Άσε με, να συγκεντρωθώ τώρα.
2)
ΑΛΙΝΑ: Την αγαπάς τη ΧΧΧ;
ΤΑΚΜΑΝ: Πάρα πολύ.
ΑΛΙΝΑ: Θες να της πω, να έρθει στο δωμάτιο, να σου κρατάει τα χέρια;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι, σε παρακαλώ.
ΑΛΙΝΑ: Γιατί μωρό μου;
ΤΑΚΜΑΝ: Γνωριζόμαστε σχεδόν 3 χρόνια και έχουμε άλλη σχέση. Αυτό το κάνω σε υπηρεσίες, που τις βλέπω σαν αντικείμενα. Είμαι σίγουρος ότι, αν της το προτείνω, θα τα χαλάσουμε με συνοπτικές διαδικασίες.
ΑΛΙΝΑ: Εσύ θα το ήθελες;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι.
ΑΛΙΝΑ: Αν της μιλήσω εγώ, θα περάσει το δικό μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε παρακαλώ πάρα πολύ, μην της πεις τίποτα.
ΑΛΙΝΑ: Εντάξει μωρό μου.
Ε) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Τόπος: Στο σαλονάκι, δίπλα στην κουζίνα.
Εκτιμώμενη διάρκεια: 20 λεπτά.
Θέματα συζήτησης: Συναισθήματα, ερευνητική δραστηριότητα, επιληψία, κτλ. Επιπλέον, την παρηγόρησα για το θάνατο του σκύλου της.
Τα καλά: Ήταν αρκετά επικοινωνιακή.
Τα κουλά: Κανένα. Θα επιθυμούσα όμως, κάθε φορά να μου φέρεται με τον ίδιο τρόπο.
Τα πρόστυχα: Ήταν ασυνήθιστα στοργική. Τα αλλεπάλληλα ζεστά ηγεμονικά sandwich και η τρυφερή αποχαιρετιστήρια αγκαλίτσα, με συγκίνησαν πολύ.
Ώρα αποχώρησης από το κτίριο: 12:12.
ΣΤ) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ
Σε όλα 10. Αχ Παναγίτσα μου. Πολύ την αγαπάω αυτή τη γυναίκα. Την Πέμπτη βράδυ, έκλαιγα για πάνω από 1 ώρα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, τα χείλη μου τρέμουν από τη συγκίνηση.
Ξεκίνησα από το σπίτι μου στις 10:53, κουβαλώντας την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με τα sex toys (το ροζ ριγκάκι του Γύπα και 10 φωτογραφίες από το Fareham). Προορισμός ήταν το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α.
Στις 11:04 κοντοστάθηκα στη γωνία των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου και κάλεσα την αρκούδα τσατσά στο μαγαζί. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Γεια σας. Είναι εκεί η ΧΧΧ;
ΤΣΑΤΣΑ: Εγώ είμαι.
ΤΑΚΜΑΝ: Με συγχωρείς, δε σε κατάλαβα. Άλλαξες τη φωνή σου.
ΤΣΑΤΣΑ: (γέλασε).
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα να σου πω ότι έρχομαι.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: See you later.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).
Η καρδιά μου άρχισε να φτερουγίζει. Ο ανάδρομος ερμής σε συνδυασμό με την ψυχρότητα της τσατσάς στο τηλέφωνο, μου προκάλεσαν άγχος και κατάθλιψη.
Στη συνέχεια, διέσχισα πεζός την οδό Ζακύνθου με κατεύθυνση προς Ευελπίδων. Μόλις έφτασα στα δικαστήρια, πήρα το λεωφορείο 224. Στις 11:18 κατέβηκα στη 2η στάση της Βριλησσού και έκλεισα το κινητό μου.
Β) ΥΠΟΔΟΧΗ
Αρχικά, κάθισα με την αρκούδα τσατσά στο σαλονάκι δίπλα στην κουζίνα (εκτιμώμενη διάρκεια: 4-5 λεπτά). Η συμπεριφορά της ήταν σχετικά απόμακρη και νευρική.
Γ) ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ
Όνομα: Αλίνα.
Περιγραφή εμφάνισης: Μελαχρινή, ψιλή, λεπτή, 20-25 ετών, αλλοδαπή (με πολύ καλή γνώση Ελληνικών).
Τρικ-τρικ: Φορούσε 1 ντεκαβλέ ριγκάκι.
Δ) ΕΡΩΤΙΚΗ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ
1η φάση: "Τα κλασσικά". Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
ΑΛΙΝΑ: Τι θες να κάνουμε;
ΤΑΚΜΑΝ: Δώσε μου το χεράκι σου.
ΑΛΙΝΑ: (υπάκουσε στις διαταγές μου).
ΤΑΚΜΑΝ: Τι; Μόνο αυτό το κόσμημα φοράς;
ΑΛΙΝΑ: Θες να πω στην υπηρεσία να μου δανείσει το δικό της;
ΤΑΚΜΑΝ: Δε χρειάζεται, έχω προνοήσει για αυτό.
Αφού έβγαλα το ροζ ριγκάκι του Γύπα από τη μπουρδελότσαντα ...
ΤΑΚΜΑΝ: Φόρα αυτό προς το παρών.
ΑΛΙΝΑ (όλο νάζια): Μου το κάνεις δώρο;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι. Στο δανείζω προσωρινά.
ΑΛΙΝΑ: Θα το φορέσω, μόνο αν μου το χαρίσεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Άντε καλά. Θα εξαντλήσω την καλοσύνη μου. Όταν πάω Αγγλία, θα αγοράσω άλλο από τα West Quay.
ΑΛΙΝΑ: Πολύ ωραίο. Σε ευχαριστώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Βάλε μου το προφυλακτικό τώρα.
ΑΛΙΝΑ: ΟΚ.
2η φάση: "Η μέθοδος του Πεπονοτρυπητή" (εκτιμώμενη διάρκεια: 12 λεπτά).
Αποτέλεσμα: Failure.
Αιτιολογία: Κακή ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας της ψυχρής συμπεριφοράς της αρκούδας.
Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συζήτησή μας:
1)
ΤΑΚΜΑΝ: Platform 2 for the 18:40, southern trains services to Southampton Central. Calling at: Swanwick and Southampton Central. This train has 5 coaches.
ΑΛΙΝΑ: Πες και άλλα.
ΤΑΚΜΑΝ: Platform 1 for the 11:15, cross-country trains services to Manchester Piccadilly. Calling at: Southampton Airport Parkway, Winchester, Basingstoke, Reading, Oxford, Banbury, Leamington Spa, Coventry, Birmingham International, Birmingham New Street, Wolverhampton, Stafford, Stoke-On-Trent, Macclesfield, Stockport and Manchester Piccadilly. This train has 10 coaches.
ΑΛΙΝΑ: Δε θα πεις τίποτα άλλο;
ΤΑΚΜΑΝ: Άσε με, να συγκεντρωθώ τώρα.
2)
ΑΛΙΝΑ: Την αγαπάς τη ΧΧΧ;
ΤΑΚΜΑΝ: Πάρα πολύ.
ΑΛΙΝΑ: Θες να της πω, να έρθει στο δωμάτιο, να σου κρατάει τα χέρια;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι, σε παρακαλώ.
ΑΛΙΝΑ: Γιατί μωρό μου;
ΤΑΚΜΑΝ: Γνωριζόμαστε σχεδόν 3 χρόνια και έχουμε άλλη σχέση. Αυτό το κάνω σε υπηρεσίες, που τις βλέπω σαν αντικείμενα. Είμαι σίγουρος ότι, αν της το προτείνω, θα τα χαλάσουμε με συνοπτικές διαδικασίες.
ΑΛΙΝΑ: Εσύ θα το ήθελες;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι.
ΑΛΙΝΑ: Αν της μιλήσω εγώ, θα περάσει το δικό μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε παρακαλώ πάρα πολύ, μην της πεις τίποτα.
ΑΛΙΝΑ: Εντάξει μωρό μου.
Ε) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Τόπος: Στο σαλονάκι, δίπλα στην κουζίνα.
Εκτιμώμενη διάρκεια: 20 λεπτά.
Θέματα συζήτησης: Συναισθήματα, ερευνητική δραστηριότητα, επιληψία, κτλ. Επιπλέον, την παρηγόρησα για το θάνατο του σκύλου της.
Τα καλά: Ήταν αρκετά επικοινωνιακή.
Τα κουλά: Κανένα. Θα επιθυμούσα όμως, κάθε φορά να μου φέρεται με τον ίδιο τρόπο.
Τα πρόστυχα: Ήταν ασυνήθιστα στοργική. Τα αλλεπάλληλα ζεστά ηγεμονικά sandwich και η τρυφερή αποχαιρετιστήρια αγκαλίτσα, με συγκίνησαν πολύ.
Ώρα αποχώρησης από το κτίριο: 12:12.
ΣΤ) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ
Σε όλα 10. Αχ Παναγίτσα μου. Πολύ την αγαπάω αυτή τη γυναίκα. Την Πέμπτη βράδυ, έκλαιγα για πάνω από 1 ώρα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, τα χείλη μου τρέμουν από τη συγκίνηση.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού