Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 127 10
Κηφισού 60
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio
487630
Γενική βαθμολογία
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
απογευμα κυριακης και αφου κατεβηκα μια βολτα προς φυλης σκεφτομενος τις τελευταιες αποτυχημενες καταθεσεις λεω να κανω κινηση για στουντιο οποτε αποφασιζω να παω σε μια παλια φιλη που ειχα παρει στο παρελθον καποιες φορες και ειχα περασει καλα,ετσι παω κηφισου60 ο τσατσος μου παρουσιαζει την αντριαννα δινω το50ευρω και περναω δωματιο.Μετα απο λιγο ερχεται η Αντριαννα που πλεον ανηκει και ηλικιακα στην κατηγορια των μιλφ με χαιρεταει τα λεμε λιγο και αρχιζει με πολυ αργο νωχελικο σχεδον θα ελεγα στυλ τα προκαταρκτικα που ηταν ενα ισπανικο με τα ωραια φυσικα βυζια της ενω εγω ημουν ξαμπλωμενος μετα απο λιγο μου εκανε ενα αρκετα καλο τσιμπουκι με τεχνικη χωρις χερι ενω εγω της εβαζα δαχτυλο στο δουλεμενο μουνι της χωρις να διαμαρτυρηθει καθολου στη συνεχεια την τοποθετω σε ιεραποστολικη σταση οπου η αντριαννα ανοιξε πολυ τα ποδια της και αρχισα ενα σφυροκοπημα με μια σχετικα καλη συμετοχη εκ μερους της μετα απο λιγο κατεθεσα.Ενταξει η τυπισσα εχει σπασει λιγο ο χρονος ειναι αμειλικτος εχει παρει λιγα κιλα και γενικα ειναι πολυ αργη και νωχελικη στις κινησεις της με αποτελεσμα να δινει μια εικονα βαριεστημενης χωρις ομως να φερεται η να μιλαει ασχημα ειναι ευγενικη και γλυκεια κοπελα σε αυτο δεν εχει αλλαξει.Τωρα αν εμεινα ευχαριστημενος θα ελεγα οτι περιμενα κατι παραπανω σιγουρα παλιοτερα θυμαμαι εκανε δικη της πρωτοβουλια χωρις να της ζητηθει παιχνιδι με τα ωραια της ποδαρακια αυτα αειχα να πω καλη συνεχεια σε ολους
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2014
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού