Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414970
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Όσο και εάν ακούγεται παράξενο, το πρώτο πράγμα που μου κίνησε το ενδιαφέρον για να γνωρίσω την Ιβάνα ήταν το όνομα της. Δεν θυμόμουν να την είχα ξαναδεί και έτσι πριν μια εβδομάδα περίπου πήγα στο studio της οδού Βούρβαχη για να τσεκάρω. Μια γυναίκα από την Βουλγαρία, με ωραίο σώμα, ενισχυμένο στήθος, περιφέρεια με ελκυστικές καμπύλες. Πρόσωπο απλό, καθημερινό, πρόσωπο γυναίκας που συναντάμε κάθε μέρα στις δραστηριότητες μας, που σου βάζει όμως «ιδέες». Χωρίς κάποιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό εξαιρετικής ομορφιάς, αλλά και δίχως κάποια ατέλεια. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά, στο ύψος των ώμων.

Αυτό που μου έκανε αρκετά θετική εντύπωση από την πρώτη φορά που την είδα, είναι η θετική της αύρα, το αυθόρμητο χαμόγελο της, η άνεση και η απλότητα που έβγαζε στο σαλόνι. Μία ακόμα επίσκεψη σε τσάρκα μαζί με φίλο που την τίμησε με άριστες εντυπώσεις, διέλυσαν κάθε αμφιβολία μου και αποφάσισα την στενότερη γνωριμία.

Στο ανακαινισμένο δωμάτιο του ιδρύματος έκανε την εμφάνιση της, λίγο μετά το φρεσκάρισμα μου, η Ιβάνα. Κάθισε δίπλα μου στο κρεβάτι γονατιστή και μιλήσαμε για αρκετή ώρα σε πολύ φιλικό κλίμα λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Είναι πολύ επικοινωνιακή γυναίκα και εύκολα σπάει τον πάγο και δημιουργεί οικειότητα. Μια οικειότητα που βοήθησε αρκετά στο καλό sex που ακολούθησε. Με φιλιά και γλειψίματα σε όλο μου το σώμα ξεκίνησα τα πρώτα προκαταρκτικά της. Η τεχνική της γλώσσας της σε υψηλά επίπεδα, έφερε σύντομα τον «μικρό Cheyenne» σε θέση μάχης, παρότι ήμουν από τα ξημερώματα στο πόδι.
Στοματικό πάρα πού καλό με παιχνίδια με τον κορμό, φτυσίματα, χτυπήματα στην γλώσσα και το πρόσωπο της, deep throats, καραμέλωμα και ρουφήγματα στα @@κια, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και στην δική μου στοματική περιποίηση και εν γένει στα προκαταρκτικά μου αφιερώσαμε πολύ χρόνο με τη Ιβανα να έχει πολύ καλή συμμετοχή και ανταπόκριση. Και πάλι στοματικό από πλευράς της, μέχρι να ξεκινήσουμε το sex, σε πολλές στάσεις. Cow girl, στάση του λωτού, όρθιος λωτός, ιεραποστολικό, στα τέσσερα ήταν οι στάσεις της ερωτικής μας διαδρομής. Σε πλήρη άνεση χρόνου και χωρίς καμία ενόχληση, μιλήσαμε ακόμα αρκετά για την πατρίδα της την Βουλγαρία, την ζωή της στη Ελλάδα. Τρυφερά χάδια και πεταχτά φιλάκια σε όλη την διάρκεια της κουβέντας μας σε κλίμα gfe μέχρι την οριστική της αποχώρηση.
Με έκδηλο ενδιαφέρον η ευγενέστατη κυρία επι της υποδοχής με ρώτησε εάν έμεινα ευχαριστημένος και με συνόδευσε στην έξοδο, εν μέσω ευχαριστιών.

Με την Ιβάνα πέρασα πολύ καλύτερα απ΄ ότι φανταζόμουν. Θεωρώ το στοματικό της το δυνατό της σημείο, κάτι που δείχνει πως απολαμβάνει να κάνει, αφού εάν δεν την σταματήσεις «ξεχνιέται». Της αρέσει όμως και η ανάλογη περιποίηση από την πλευρά του παρτενέρ της. Τα προκαταρκτικά της ποιοτικά, στο sex η συμμετοχή της είναι αρκετά καλή, προσπαθεί για το καλύτερο και στην περίπτωση μου –τουλάχιστον –τα κατάφερε μια χαρά. Είναι σχολαστική με τη καθαριότητα, αφού όταν τελειώσαμε και μου έδωσε μωρομάντηλα και χαρτί να καθαριστώ, τακτοποίησε τον χώρο. Χαμογελώντας μου εκμυστηρεύτηκε ότι και στην ζωή της είναι έτσι σχολαστική, γι’ αυτό κιόλας ο χαρακτηρισμός «νοικοκυρά» στον τίτλο της κριτικής μου. Μια τόσο sexy νοικοκυρά που πολλοί από εμάς θα θέλαμε να είχαμε δίπλα μας.......

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ιβάνα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2014
Όνομα κοπέλας
Ιβάνα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2014
kαλησπερα με 50ευρω περασες? γιατι ο συγκεκριμενος οικος μαζι με αυτον της ηλια ηλιου λενε οτι εχουν κανει μειωση τιμων +1 στην κριτικη
12 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αν το ζητήσεις σου κάνουν έκπτωση, με ότι αυτό συνεπάγεται Χμμμ;
13 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προσωπικα οχι μονο στο Β19, αλλα σε ολα τα studio με 50 περναω.
Δεν ζηταω ποτε εκπτωση, οχι μονο στον αγοαραιο ερωτα, αλλα σε ολες μου τις οικονομικες δοδληψιες.
Ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου.
Σωστο-λαθος δεν το κρινω...........

Σαν συνεχεια ομως στην ερωτηση σου, στα συγκεκριμενα μαγαζια, δεχονται και με 40.
04 Ιουλίου, 2014
θα εγραφα και εγω κριτικη για την Ιβανα αλλα με καλυψε ο συναγωνιστης οποτε θα κανω μονο ενα σχολιο, φοβερο στοματικο απο τα καλητερα θα ελεγα και οντος της αρεσει και το απολαμβανει, το βυζι αν και καλο στην οψη στην αφη ειναι λες και κρατας πετρα προφανος εχει να κανει με την συλικονη, (γουστα ειναι αυτα εμενα λιγο με χαλασε αυτο). τωρα για το οικονομικο εγω ξερω οτι ξεκιναει απο 50 και φτανει 100 αναλογα το προγραμμα τωρα αν καποιος ειναι καλος πελατης η πολυ μαγκας και πλερω 50 για φουλ προγραμμα δεν μπορω να πω κατι, αυτα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4