Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η λολιτα είναι μια ξανθια πληθωρικη κοπελα γυρω στο 1,70, με ωραια επιδερμιδα αλλα μικρο στηθος,τα οποιο ειδικα σε τετοια κορμια δεν ταιριαζει
Ωστοσο η θυληκοτητα του κορμιου της και οι καμπυλες που το διαγραφουν την κανουν αρκετα ελκυστικη,οποτε αν προσθεσετε και τα ωραια προκαταρκτικα στο σαλονι που μαλλον ηταν περισσοτερα απ ότι στο δωματιο,η εισοδος εντος ηταν μονοδρομος
Αφου ειχαμε καποια προκαταρκτικα μικροτερης εντασης,και ένα γρηγορο σε ρυθμους στοματικο τ οποιο της ζητησα να μειωσει, κατευθειαν στον τοιχο για πολλα λεπτα
Στην αρχη ειχαμε τα τυπικα βρωμολογα που συνηθως δεν θελω στην αρχη,εκτος αν καταλαβαινω ότι είναι πειστικα,αλλα στη συνεχεια λογω και του γεγονοτος ότι καταλαβε ότι περναγα αρκετα καλα σ αυτή τη σταση λογω και της θεας που ειχα από τον καθρεφτη,ηρεμησε και καποια σημεια στη διαρκεια της συνευρεσης ηταν ενδιαφεροντα
Επομενη σταση στην καρεκλα..καθισμενος, προς τιμην της,ξανα στοματικο με αργους ρυθμους, και στη συνεχεια ανεβηκε από πανω μου,οπου εκει ανεβαζοντας τους ρυθμους ηρθε το τελος
Το 7 ως VFM οφειλεται κυριως στη γενναια εκπτωση που ειτε ζητω ειτε μου παρεχεται,αλλα και στο γεγονος ότι παρολ αυτά η συνευρεση μαζι της λειτουργησε ικανοποιητικα από σωματικης αποψης
Προσωπικη ικανοποιηση και το γεγονος ότι σε αρκετα σημεια της συναντησης ζητησα και επεβαλα αυτά που πραγματικα ηθελα και μου ταιριαζανε διχως να λαβω υποψιν την διαφορετικη αποψη της κοπελας
Δεν με απογειωσε όμως,κατι που εκανε στο σαλονι,σιγουρα παντως για μενα ηταν θετικη συναντηση από τη στιγμη που η επιθυμια μου πια είναι να εξοικιωθω περισσοτερο με τον χωρο των στουντιο
Υ.Γ Η κριτικη του Roumanoglou θεωρω οτι ειναι κατατοπιστικοτατη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2014
Όνομα κοπέλας
Λολίτα
xilnik
Πορνορεπόρτερ
210
Πόντοι:
13.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, ZeroTolerance, bakalhs

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2014
+1....3/3....@xilnik...Χαμόγελο
11 Φεβρουαρίου, 2014
Καυμό το εχω μια φορα να περασεςι σε studio χωρις εκπτωση Γλώσσα
Παντως +1 και απο εμενα Σπασίκλας
13 Φεβρουαρίου, 2014
spougenas aka Roumanolagnos1313 ... τεσπα , πόση ώρα έκατσες μέσα ;;;

σχεση αποδοσης τιμης όπως τα λες ... τελικά πληρώνουμε την πολυτελεια του χωρου !!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3