Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 363063
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μελαχρινή Ουγγαρέζα (έτσι μου είπε η τσατσα … αν και μίλαγε πολύ καλά τα ελληνικά) , μαύρα μακριά μαλλιά, μικροκαμωμένη σχετικά, με μεγάλο φυσικό στήθος και ζουμερό κωλαράκι …. Φουλ επίθεση με το που μπήκε , στα όρθια, να μου τρίβετε πάνω στο καυλί μου , όπου μετά από λίγο γονάτισε μου φόρεσε προφυλακτικό και τον πήρε στο στόμα της… η συνέχεια στο κρεβάτι με το ίδιο τέμπο (φουλ επίθεση) … προφανώς ήθελε να με τελειώσει… όπου αναγκάστηκα να την διακόψω και να αναλάβω εγώ δράση προκειμένου να ρίξω λίγο τους ρυθμούς της… την ξάπλωσα και άρχισα παιχνίδια , κυρίως με το στήθος της, αλλά δεν με άφησε και πολύ γιατί μου τον βούτηξε και τον έχωσε μέσα της λέγοντάς μου διάφορα προστυχόλογα … κατάλαβα ότι κάπου εκεί είχα χάσει το παιχνίδι με το ουγγαρέζικο ‘σκυλί’ και το μόνο που ζήτησα ήταν να τελειώσω στο στήθος της … όπως κι έγινε … μετά από λίγο τραβήχτηκε μου έβγαλε το προφυλακτικό και μου τον έπαιξε για λίγο πάνω στις βυζάρες της … ε αυτό ήταν …
Η κυρία της υποδοχής πολύ καλή και ευγενική …
Το δωμάτιο αρκετά καλό , με καθρέπτες , ντουζιέρα, νιπτήρας , τηλεόραση, πετσέτα και παντόφλες (σφραγισμένα ) …

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Χριστιάνα
R
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού