Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 246 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Το συγκεκριμένο στούντιο μου αρέσει πάρα πολύ σαν χώρος και το έχω σαν στανταρ μου...Βέβαια απασχολεί και κοπέλες καλές σε υπηρεσίες αλλά ορισμένες καλές και σε εμφάνιση.Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βάλει κάποια κοπέλα στα προγράμματα,καινούργια και έχω πάει γρήγορα να την γνωρίσω...
Έτσι έγινε και με την Ρενάτα,λίγο καθυστερημένα όμως...

Μεσημέρι Σαββάτου λοιπόν και αφού είδα πως η Ρενάτα θα βρίσκεται εκεί κατευθύνθηκα προς τη Λυκόβρυση...Παρκάρισμα εύκολο όπως κάθε φορά στον ιδιωτικό χώρο που διαθέτει.Είσοδος στο σαλόνι και υποδοχή απ'την ευγενική υπηρεσία.Μου παρουσίασε αμέσως τη Ρενάτα και αφού την είδα κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο.Για όσους δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μία μελαχρινή κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,όμορφο γλυκό πρόσωπο,μικρό στήθος,κανονικές αναλογίες σώματος και ωραία περιφέρεια.Φορούσε δε πολύ σέξυ εσώρουχα σε μαύρη απόχρωση που την κολάκευαν αρκετά.

Έκανα ένα ντουζάκι και ξάπλωσα στο κρεβάτι.Μετά από λίγα λεπτά ήρθε στο δωμάτιο για να ξεκινήσουμε,αρκετά ευδιάθετη.Αφού μιλήσαμε για λίγο στην αρχή ξεκίνησε τα χάδια στο σώμα μου.Τριψίματα,πεταχτά φιλάκια και πιπίλισμα στο στήθος της ήταν τα προκαταρκτικά.Κατέβηκε πιο κάτω για να ασχοληθεί με τα α@@@κια προσφέροντας καραμέλωμα για ώρα.Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού.Πολύ καλό χωρίς χρήση χεριού και χωρίς να σταματήσει την περιποίηση στα α@@κια.Έναρξη στο σεξ με τη Ρενάτα στα τέσσερα.Άψογο στήσιμο από μέρους της και πολύ καλή συμμετοχή με αληθοφανείς αναστεναγμούς.Μικρή διακοπή για κάποια πεταχτά φιλιά και συνέχεια σε ιεραποστολικό όπου με δυνατούς ρυθμούς μας βρήκε το τέλος.

Κάθισε δίπλα μου και μιλήσαμε αρκετά χωρίς ίχνος βιασύνης.Να σημειώσω πως η Ρενάτα κάνει όλα τα προγράμματα για όσους ενδιαφέρονται...Κι αυτό μου το είπε στη συζήτηση που είχαμε στο social time.Μάζεψε τα εσώρουχά της και με ένα φιλί με αποχαιρέτησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον.

Συμπερασματικά μία πολύ καλή συνεύρεση με τη Ρενάτα που δείχνει να είναι επαγγελματίας με όρεξη...Είναι καινούργια στο χώρο και πιστεύω πως αξίζει την επίσκεψη καθώς προσπαθεί να ικανοποιήσει το παρτενερ της και πως δεν θέλει να φύγει κάποιος δυσαρεστημένος,αυτό έδειξε τουλάχιστον σε μένα.

Αυτά για την γνωριμία μου με τη Ρενάτα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2014
Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
Υπηρεσίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική