Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281281
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Φρίντα είναι ένα κορίτσι που αποτελεί μία από τις στάνταρντ επιλογές μου όταν θέλω να περάσω καλά και δεν έχω διάθεση για ρίσκο....Μια μέρα σαν τη χθεσινή λοιπόν, ακόμα αρκετά καταπονημένος και εξουθενωμένος από την ασθένεια που με ταλαιπωρούσε και μη νιώθοντας τις δυνάμεις μου στο 100%, θέλησα να τη συναντήσω για να μπορέσω να ενεργοποιηθώ ομαλά ξανά...

Αφού ταλαιπωρήθηκα αρκετά στο θέμα του πάρκινγκ, μιας και πρωί η Βριλησσού σφύζει από ζωή, εισήλθα στο ίδρυμα, όπου με υποδέχθηκε ο ευγενέστατος και καλοσυνάτος κύριος. Παρουσίαση των 2 κορασίδων, της Φρίντας και της Λαιμάς. Συνοπτικό πέρασμα στο δωμάτιο και γρήγορο ντουσάκι, πάντα σφραγισμένη πετσέτα και παντόφλες παρούσες, και μικρή αναμονή μέχρι να έρθει η Φρίντα.

Η Φρίντα είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες, έχει πολύ ωραίο και σφιχρό κορμί, ωραίο φυσικό στήθος και ένα πρόσωπο πολύ εκφραστικό με δυνατό σημείο τα μάτια της. Χαλαρή κουβέντα στην αρχή, για το πως περάσαμε στις διακοπές κλπ και της εξιστόρησα την κατάσταση μου και με καθησύχασε ότι θα το πάμε χαλαρά και όλα θα πάνε καλά...

Ξεκίνημα με πολλά φιλιά, αγκαλιές σε όλο το σώμα, πειράγματα...Περιποιήθηκα το στήθος της και το απόλαυσα δεόντως και ήδη είχα έρθει σε στύση...Πέρασμα προφυλακτικού και το στοματικό της πολύ βελτιωμένο σε σχέση με τις άλλες φορές. Με πιο πολλά παιχνίδια, η γλώσσα της είχε κυρίαρχο ρόλο, μπόλικη οπτική επαφή και αυξομείωση ρυθμού...Σειρά για τη δική μου ανταπόδοση...όμορφο το αιδοίο της, καθαρό, δέχθηκε την περιποίηση μου με αληθοφανείς και πνιχτούς αναστεναγμούς από μέρους της...

Η κυρίως δράση ξεκίνησε με cowgirl με αργούς ρυθμούς, αργές κινήσεις και ο αισθησιασμός είχε χτυπήσει κόκκινο. Το στήθος της πάντα μπροστά μου και εγώ να το περιποιούμαι...Επόμενη στάση στα τέσσερα, όπου της αρέσει ιδιαίτερα και έχει ωραίο στήσιμο. Συνεχίσαμε αρκετά σε αυτή τη στάση ενώ κοιταζόμασταν και από τον καθρέφτη. Έλυσε και τα μαλλιά της και ανεμίζανε με χάρη κάτι που την έκανε ακόμα πιο σέξυ στα μάτια μου...Τελευταία στάση ιεραποστολικά, με κατακόρυφη αύξηση της συμμετοχής της, με κούνημα της λεκάνης της, με γλυκόλογα και αρκετές παραλλαγές, όπου με μεγάλη μου χαρά μετά από λίγο με βρήκε το τέλος μέσα της. Και λέω με μεγάλη μου χαρά γιατί είχα μια μικρή αμφιβολία για το αν θα μπορούσα να λειτουργήσω...

Αν η Κλεοπάτρα τη Δευτέρα ήταν το αντιπυρετικό, η Φρίντα σίγουρα αποδείχθηκε το αντιβιοτικό που χρειαζόμουν για να περάσει οριστικά ο πυρετός και η αρρώστια. Με έκανε να περάσω υπέροχα για μια ακόμη φορά, τίμησε τα λεφτά που πήρε, είχαμε άνεση χρόνου και μου αφιερώθηκε 100% όσο ήταν μαζί μου και δε δυσανασχέτησε σε τίποτα...

Αυτά από μενα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Φρίντα
lagonisian
Τιμημένος
282
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2014
Φιλε λαγε εμας το "μικροβιο" που μας εχει "μολυνει" δεν εχει γιατρια......
Ειμαστε ανιατοι Μεγάλο χαμόγελοΓλώσσα
+1 Κουλ
07 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αυτό το μικρόβιο να μη φύγει ποτέ φίλε μου Ινδιάνε!!!Γερο-μύστηςΓερο-μύστης
08 Φεβρουαρίου, 2014

Πριν δυο εβδομαδες που πηγα για πρωτη φορα μαζι της, ηταν κρυωμενη και αυτη, αλλα η αποδοση της σε υψηλα επιπεδα...
Φανταζομαι πως θα ειναι οταν ειναι καλα...Εμμμμ
08 Φεβρουαρίου, 2014

η Φρίντα πάντα κινείται σε υψηλά επίπεδα απόδοσης αλλά όταν είναι και 100% καλά παίρνει τον όρο gfe και τον ανεβάζει επίπεδο...Σπασίκλας
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4