Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 83 10
Sex Studio
154341
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μεσανυχτα πεμπτης και μετα απο γυρες και ποτακι πλατεια καρυτση οπου παιζει πολυ ωραιος κοσμος λεω να παω για μια καταθεση πολυτελειας και αφου πληρωθηκα σημερα σε μια Ελληνιδα τη βικυ που ειχα δει εδω και καιρο σε φωτο και μου ειχε κινησει το ενδιαφερον.Ετσι καβαλαω το μοτο και παω στο sweet angels που ειναι στον κομβο της ρενω.Μπαινω δινω το50ευρω στην τσατσα και μπαινω δωματιο μετα απο λιγο ερχεται η βικυ χαλαρη και χαμογελαστη,με εκανε να νιωσω πολυ ανετα και οικια μαζι της ειδικα οταν διαπιστωσα οτι οντως ηταν βερα Ελληνιδα δηλαδη ειχαμε μια πολυ καλη επικοινωνια που δυσκολα συναντας σε αλλες γκομενες.Η βικυ ηταν πολυ διαχυτικη και θερμη μαζι μου με τα προκαταρκτικα που μου εκανε χαδια φιλια γλειψειμο ισπανικο με τα φτιαγμενα βυζια της τα εκανε με τετοιο τροπο που μου εδειξε οτι ηθελα να περασω πραγματικα καλα και εγω και αυτη,ηταν δεκτικη οταν της εβαλα δαχτυλο στο υγρο μουνακι της και δεν βιαστηκε καθολου σε ολη τη διαρκεια της συνευρεσης εν το μεταξυ το κορυφαιο ηταν μου εσκασε και γλωσσοφιλα χωρις να της το ζητησω και μαλιστα ηταν πολυ ωραια γιατι με προετρεπε να της δινω και εγω πανω στο σεξ.Η πιπα της ηταν βαθια με καλη τεχνικη στη συνεχεια αφου ειχα αρχισει να τουρμπιζω απο την καυλα την τοποθετω ιεραποστολικα οπου αρχισα παρατεταμενο σφυροκοπημα ενω το μουνι της ειχε πολυ καλη αισθηση μπορω να πω οτι ηταν σχετικα στενο η Βικυ εβγαζε κραυγες και μετα απο λιγο κατεθεσα εχοντας νιωσει πραγματικη απολαυση.Επισης να πω οτι η βικυ εχει ωραιο σωμα και στησιμο ηταν μια πολυ καλη καταθεση με μια κοπελα ντοπια που φερεται πολυ σωστα και επαγγελματικα οχι ομως σε στενα και τυποποιημενα πλαισια το ευχαριστηθηκα πραγματικα και δεν εκλαψα το50ευρω που θεωρω οτι ειναι πολλα λεφτα και ειμαι αντιθετος στην τιμη αυτη ελπιζω να πεσουν οι τιμες καποια στιγμη σε οσους παντως γουσταρουν τα μιλφ την προτεινω ανεπιφυλακτα ενταξει δεν ειναι και το θεομουνο αλλα μετα ειναι και θεμα γουστου.Καλη συνεχεια συναγωνιστες και καλες καταθεσεις στους δρομους τα μονοπατια της ηδονης και του αγοραιου ερωτα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 31, 2014
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού