Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 363064
Γενική βαθμολογία

4.9
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Εκανα βλακια το παραδεχομαιΚεφάλι σε τοίχο!
Χωρις να εχω διαβασει καμια κριτικη επεσα στην παγιδα των βυζομπαλων απο τις φωτογραφιες, χωρις ομως να υποψιαστω οτι θα ηταν χλαπατσες, αφου σε καμια φωτο δεν ειναι χωρις σουτιεν.
60 ευρω το τιμημα μιας και ζητησα ντουζ μαζι της και χρεωθηκα 10 ευρω εξτρα.
Δηλωνει πρωην πορνοσταρ σε Κυπριακες παραγωγες, με το ψευδωνυμο "black puma". Σε μια μινι αναζητηση που εκανα δεν βρηκα κατι, αν καποιος βρει....
Το προσωπο αδιαφορο εως ασχημο που αν την εβλεπες στο δρομο δυσκολα θα εριχνες 2η ματια.
Το στηθος χλαπατσα και κρεμασμενο, αρκετα μεγαλο, χωρις ιχνος σκληρης ρωγας. Φρουϊ ζελε.
Το μοναδικο ισως θετικο ειναι οτι δινει λοκω και μαλιστα με προσκαλεσε να ξαναπαω με φιλο μου να κανουμε παρτουζα!!!
Να σημειωσω οτι το νιμου της ηταν αξυριστο, οχι μαλλουπα αλλα αξυριστο και επισης χωρις καν να δοκιμαστει η υγρασια της πλακωθηκε εκ των πρωτερων στις κρεμες.
Πιπα αδιαφορη.

Εσφαλα Μαλακία το παραδεχομαι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2014
Όνομα κοπέλας
Χριστιάνα
Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιανουαρίου, 2014
aporo tosi arkimia pos kai mpikes ?matia den eixes ?as sovarereftoume ligo se parakalw afta einai sikofanties giati to koritsi exei vizares fisikes kiolas min po numero 5,6 kai einai logigo toso vizi na kremasi lido soma me piasimatkia prosopo simpathitiko alla kamia sxesi me to sxoleio pou grafis agapite nikossss76
24 Ιανουαρίου, 2014
Κι'εγώ την ίδια απορία έχω. Αφού ήταν τόσο τέρας η κοπέλα, γιατί μπήκες μαζί της;

Μήπως είσαι μαζόχας;

Μήπως τα είχες τσούξει προηγουμένως;

Μήπως μας δουλεύεις ρε φίλε;
P
px75
25 Ιανουαρίου, 2014
Χμμμ;Νομίζω οτι, ηδη εχω παραδεχθει οτι εκανα λάθος που μπηκα και ετσι ξεκινω την κριτικη μου, αλλα παρασυρθηκα απο τις υποσχομενες φωτογραφιες.
Αγαπητή karolinaaa... σεβομαι απολυτα την συναδελφικη αποψη σου, αλλα αυτο το βυζι εχει περασει ανεπιστρεπτει τα ορια του κρεμασμενου, και σε καμια περιπτωση δεν μπορει να θεωρηθει βυζαρα. Βυζαρες εχει η pamela.
Πηρα το μαθημα μου και στο εξης ποτε δεν θα διαλεξω κοπελα που στις φωτογραφιες δεν θα φαινονται ευκρινως τα στηθη της.Γερο-μύστης

Ευχαριστω.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3