Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 153 10
Κατεχάκη 5
Hot
Sex Studio
363064
Γενική βαθμολογία
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Εκανα βλακια το παραδεχομαι
Χωρις να εχω διαβασει καμια κριτικη επεσα στην παγιδα των βυζομπαλων απο τις φωτογραφιες, χωρις ομως να υποψιαστω οτι θα ηταν χλαπατσες, αφου σε καμια φωτο δεν ειναι χωρις σουτιεν.
60 ευρω το τιμημα μιας και ζητησα ντουζ μαζι της και χρεωθηκα 10 ευρω εξτρα.
Δηλωνει πρωην πορνοσταρ σε Κυπριακες παραγωγες, με το ψευδωνυμο "black puma". Σε μια μινι αναζητηση που εκανα δεν βρηκα κατι, αν καποιος βρει....
Το προσωπο αδιαφορο εως ασχημο που αν την εβλεπες στο δρομο δυσκολα θα εριχνες 2η ματια.
Το στηθος χλαπατσα και κρεμασμενο, αρκετα μεγαλο, χωρις ιχνος σκληρης ρωγας. Φρουϊ ζελε.
Το μοναδικο ισως θετικο ειναι οτι δινει λοκω και μαλιστα με προσκαλεσε να ξαναπαω με φιλο μου να κανουμε παρτουζα!!!
Να σημειωσω οτι το νιμου της ηταν αξυριστο, οχι μαλλουπα αλλα αξυριστο και επισης χωρις καν να δοκιμαστει η υγρασια της πλακωθηκε εκ των πρωτερων στις κρεμες.
Πιπα αδιαφορη.
Εσφαλα το παραδεχομαι.
Χωρις να εχω διαβασει καμια κριτικη επεσα στην παγιδα των βυζομπαλων απο τις φωτογραφιες, χωρις ομως να υποψιαστω οτι θα ηταν χλαπατσες, αφου σε καμια φωτο δεν ειναι χωρις σουτιεν.
60 ευρω το τιμημα μιας και ζητησα ντουζ μαζι της και χρεωθηκα 10 ευρω εξτρα.
Δηλωνει πρωην πορνοσταρ σε Κυπριακες παραγωγες, με το ψευδωνυμο "black puma". Σε μια μινι αναζητηση που εκανα δεν βρηκα κατι, αν καποιος βρει....
Το προσωπο αδιαφορο εως ασχημο που αν την εβλεπες στο δρομο δυσκολα θα εριχνες 2η ματια.
Το στηθος χλαπατσα και κρεμασμενο, αρκετα μεγαλο, χωρις ιχνος σκληρης ρωγας. Φρουϊ ζελε.
Το μοναδικο ισως θετικο ειναι οτι δινει λοκω και μαλιστα με προσκαλεσε να ξαναπαω με φιλο μου να κανουμε παρτουζα!!!
Να σημειωσω οτι το νιμου της ηταν αξυριστο, οχι μαλλουπα αλλα αξυριστο και επισης χωρις καν να δοκιμαστει η υγρασια της πλακωθηκε εκ των πρωτερων στις κρεμες.
Πιπα αδιαφορη.
Εσφαλα το παραδεχομαι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2014
Όνομα κοπέλας
Χριστιάνα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Μήπως είσαι μαζόχας;
Μήπως τα είχες τσούξει προηγουμένως;
Μήπως μας δουλεύεις ρε φίλε;
Αγαπητή karolinaaa... σεβομαι απολυτα την συναδελφικη αποψη σου, αλλα αυτο το βυζι εχει περασει ανεπιστρεπτει τα ορια του κρεμασμενου, και σε καμια περιπτωση δεν μπορει να θεωρηθει βυζαρα. Βυζαρες εχει η pamela.
Πηρα το μαθημα μου και στο εξης ποτε δεν θα διαλεξω κοπελα που στις φωτογραφιες δεν θα φαινονται ευκρινως τα στηθη της.
Ευχαριστω.