Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 72 10
Sex Studio
204278
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Διάβαζα καλές κριτικές για την Αλέξια αλλά δεν έτυχε ποτέ να την επισκεφθώ , οπότε όταν είδα ότι θα δουλεύει Καλαμάτα βρήκα την ευκαιρία και πετάχτηκα (δύο ώρες δρόμο πήγαινε – έλα ) για να την τιμήσω… Όμορφη κοπέλα ,φινετσάτη , γλυκό χαμόγελο, καρέ καστανόξανθο μαλλί, μικρό στήθος , ωραίο δέρμα πεντακάθαρη και αρωματισμένη . Πολύ καλά προκαταρκτικά, φιλιά σε όλο το σώμα , άριστο στοματικό (με προφυλακτικό) αργό βαθύ και αισθησιακό – σε αυτό το σημείο σχεδόν με τελείωσε , γιατί είχε φέρει το υγρό και αρωματισμένο ‘‘ροδακινάκι’’ της σε απόσταση αναπνοής από το στόμα μου και ταυτόχρονα κατάπινε στην κυριολεξία το, σε πλήρη στύση, καυλί μου - πολύ ερωτική σκηνή σε συνδυασμό φυσικά με το ‘κυριλέ’ πρόσωπό της. Η συνέχεια στα ίδια επίπεδα, πολύ αισθησιακή και ερωτική σε τρεις στάσεις , με αποκορύφωμα να αδειάζω στο καυτό μουνάκι της και να μου ψιθυρίζει στο αυτί βρομόλογα …. Δεν σας κρύβω ότι σχεδόν ερωτεύτηκα την όμορφη Αλέξια… η οποία δηλώνει Ρωσίδα 27 χρονών και είναι Ελλάδα από το 2007 Η κυρία της υποδοχής πολύ καλή … το πάρκινγκ άριστο… Οι τιμές ξεκινάν από τα 40€ το απλό….
Το δωμάτιο αρκετά καλό , μεγάλο με καναπέδες, καθρέπτες, ντουζιέρα, νιπτήρας , τηλεόραση, να προσέξουν λίγο με τις πετσέτες (πρέπει να είναι σφραγισμένες ) …
Το δωμάτιο αρκετά καλό , μεγάλο με καναπέδες, καθρέπτες, ντουζιέρα, νιπτήρας , τηλεόραση, να προσέξουν λίγο με τις πετσέτες (πρέπει να είναι σφραγισμένες ) …
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 14, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
rockstar
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού