Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352466
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επισκεφθηκα το Στουντιακι στην απογευματινη βαρδια οπου ηταν η Εμιλυ. Ηταν ηδη ενας μεσα που τελειωνε, ενας αλλος που ειχε ερθει απο λαθος για τη Κωνσταντινα η οποια λειπει και καλο θα ειναι το αντιστοιχο σαητ να ανανεωνει τις βαρδιες, κι αλλοι 3 μικροι που ηρθαν μονο να δουν τη κοπελα και την εκαναν..(με γυρισαν 15 χρονια πισω..)..Ηρθε κι αλλος ενας που την εκανε κατευθειαν αφου ειδε 5 ατομα. Ομολογω οτι δεν θα πηγαινα εκει αλλα σε καποια αλλη που θα ξερα περισσοτερο, οπως την αγαπημενη μου Παολα ή οποια παλευε με τους Ρωσους, ομως μπηκα στο τρυπακι απο τις κριτικες των 2 αλλων παιδιων. Ας πω κι εγω τις δικες μου εντυπωσεις..Στα τυπικα, παρκινγκ σχετικα ευκολα, παντα στο χιλιομετρο πριν το στουντιο ψαχνω στα δεξια στη Βριλλησου να το αφησω και βρισκω χωρις προβλημα. Ο χωρος γαματος και τεραστιος, το σαλονι και το δωματιο που πηγα εγω καθαρα, και τα σεντονια κι ολα. Η Μανταμ, ευγενεστατη οπως παντα, αυτο που με παραξενεψε, κι ακουσα πρωτη φορα και δε ξερω αν ειναι της κοπελας απαιτηση ή αλλαγη του στουντιο, ειναι πως στα 60 ευρωπουλο, δεν εχεις 69. Τελος παντων..

Η κοπελα τωρα..Εγω ψεγαδι στη εμφανιση της δε βρισκω, προσωπικα. Δεν ειναι ψηλη, γυρω στο ενα 1.60 αλλα εχει ομορφα στητα βυζια μεσαια, ενα κωλαρακι ΚΟΛΑΣΗ πεταχτο, μαυρισμενη, λεπτη, ξυρισμενη, μυρωδατη και πολυ ωραιο προσωπακι, ειναι ταυτοχρονα γλυκια και καυλοφατσα, δηλαδη και κοπελα σου να ταν δε σου βγαινει να της κανεις ερωτα αλλα να τη ξεσκισεις κανονικα..

Γενικοτερα, πολυ καλη συμπεριφορα, δειχνει να της αρεσει αυτο που κανει, εχει καυλωτικα βογγητα και λογακια που αν ειναι εξεπιτηδες δε φαινονται καθολου, φιλικοτατη και αρκετα GFE. Εκανε και σε μενα τα παιχνιδακια στο σωμα, η πιπα της μια χαρα, οχι ενα ξερω πανω κατω..

Στο σεξ πολυ καλη, καναμε τρεις στασεις αλλα καπου εκει με χαλασε λιγο..αφου με ειχε φτιαξει με ολα τα αλλα κι ειχε περασει ας πουμε ενα δεκαλεπτο, ε θα μπορουσε να κατσει να τη πηδηξω κι αλλα 5..απο τη πρωτη κιολας σταση, συμμετοχη τρελη αλλα σα να μου φαινεται ειχε βαλθει να με κανει να τελειωσω απο κεινη την ωρα..Τι να πω ισως ηταν ιδεα μου, εγω παντως στη τριτη τελειωσα, με την ανεση μου και περασαμε πολυ ωραια.

Θετικη εντυπωση μου εκανε επισης το οτι δεν πεφτει απο την αρχη με τα μουτρα αλλα σε "παιζει" κιολας λιγο στο ορθιο, τσαλιμακια κλπ και στο τελος επλυνε και τα χερια της, τυπικη στη καθαριοτητα της μια χαρα. Παντως θελει ενα ξυρισματακι στο μουνακι, αν ηταν να παιξει γλυψιμο δε θα το απολαμβανα..Παντως κι εγω καταλαβα οτι δεν ειναι "πηγαδι" η κοπελα και το ευχαριστιεσαι..

Αυτα τα λιγα..Σιγουρα τιμαει τα λεφτα της, περνας καλα και φευγεις με το χαμογελο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2008
Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
Σεβαστός
9
Πόντοι:
1.230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού