Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834287
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χαράματα πάλι και αφού ενημερώθηκα από το ίντερνετ επέλεξα το εν λόγω στούντιο με στόχο την Πάολα.
Καθώς ήταν η 1η μου επίσκεψη στο συγκεκριμένο κατάστημα ομολογώ ότι ήρθα λίγο σε αμηχανία όταν μου άνοιξε ο σεκιουριτάς και κατόπιν αντίκρισα τον μπάρμαν πριν με υποδεχτεί η τσατσά. Όταν όμως έστριψα το τσιγαράκι μου και άρχισα να πίνω τη μπυρίτσα μου χαλάρωσα. Είδα και τις άλλες κοπέλες (Σίλα και Μαρίνα) αλλά αφού είχα πάει με στόχο εκεί είπα να περιμένω να τελείωσει η "απασχολημένη" Πάολα. Τα είπαμε λίγο με τον μπάρμαν και αφού συννενοήθηκα με την Τσατσά (η οποία δε μου φάνηκε πολύ ευγενική) ανέβηκα για το δωμάτιο 4.

Το δωμάτιο αυτό μάλλον είναι το δωμάτιο για το αυταρχικό (βιτρίνα με δονητές, δερμάτινο τραπέζι κτλ.) και απόρησα λιγάκι αοφύ δεν είχα πάει γι αυτό. Πεντακάθαρο όμως και με όλα τα κομφόρ.

Anyway, μετά από λίγο ήρθε η Πάολα. Όπως αναφέρουν κι άλλοι συναγωνιστές, η κοπέλα ΤΟΥΜΠΑΝΟ, ελληνίδα, γύρω στα 30, ξανθιά με εξτέ (πρόσφατα τα άλλαξε από μελαχρινή και μου πε ότι μετά θα έκανε φωτογράφηση για ανανέωση των φωτό της), ενισχυμένο μπροστινό σύστημα, γενικά ο ορισμός του τούμπανου! Κάπως με κόμπλαρε το όλο σκηνικό (ήταν και η 1η ελληνίδα που συναντιέμαι) και είχα χάσει τη μιλιά μου. Ευτυχώς ανέλαβε δράση η πολύ έμπειρη Παολάρα.

Ωραία προκαταρκτικά, σούπερ υγρή πίπα. Ιεραποστολικό με κραυγές και τράνταγμα του κρεβατιού (λίγο με σταμάταγε όταν της σήκωνα τα πόδια ψηλά και ένιωθα ότι την πόναγα, όχι ότι είμαι και κάνας τεράστιος αλλά μάλλον επειδή είχε πολλές "συναντήσεις" όλο το βράδυ και χαρακτηριστικό ήταν η μεγάλη ποσότητα λιπαντικού που χρησιμοποιούσε), γύρισμα στο πλάι που φάνηκε να την εκπλήσσει και να της αρέσει και παραλίγο λόγω των αντιδράσεων της να τελειώσω πρόωρα. Αλλάξαμε στάση με αυτήν από πάνω να μου τον βάζει στην πίσω πόρτα της και να μου ζητάει να τρίβω το γατάκι της. Η καύλα δεν περιγράφεται! Ξανααλλάξαμε στάση στα 4 αυτή τη φορά και πάλι από την πίσω δίοδο πάλι με κραυγές όλο και πιο έντονες όπου πλέον δεν άντεξα και άδειασα!!

Δεν είπαμε πολλά στο τέλος, λίγα μόνο για τα σχόλια που είχαμε διαβάσει και οι 2 για την ίδια.

Εν κατακλείδει, μια άψογη επαγγελματίας καθαρά pse που αν με άφηνε το σύστημα θα έβαζα στις 2 πρώτες κατηγορίες 9άρια.
Στα μείον, δεν είχα γλωσσόφιλα, αν και είχα φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες περί τούτου, καθώς και το γεγονός ότι οι κραυγές της αγγίζαν σε ορισμένες στιγμές την υπερβολή.

Θα ήθελα να την ξανασυναντήσω αλλά να είμαι κι εγώ πιο άνετος κι εκείνη να μην έχει "γεμάτη" βάρδια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2014
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια