Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 159 10
Κατεχάκη 8
Hot
Sex Studio
315244
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Όμορφη κοπέλα μελαχρινή , με πολύ γλυκό χαμόγελο , ψηλή, ωραίο δέρμα πεντακάθαρη και αρωματισμένη , με ένα τατού (λουλούδια) στην μέση πάνω από το κολαράκι… Ξεκίνησε πάρα πολύ καλά, με πολύ πάθος, φιλιά σε όλο το σώμα στο λαιμό στο πρόσωπο… στοματικό μέτριο και λίγο βιαστικό …. Στην αρχή ανέβηκε πάνω μου , όπου εκεί πιάνοντας το στήθος της έπιανα μαζί και την μέτριας ποιότητας σιλικόνη η οποία έχει σκληρύνει (στο αριστερό στήθος) και είναι εντελώς αντιαισθητικό …. Στην συνέχεια την ξάπλωσα αλλά απέφευγα να ακουμπάω το στήθος της μήπως και ξενερώσω , γι’ αυτό και της σήκωσα τα πόδια ψηλά για να χαϊδεύω αυτά …. Στο μεταξύ όμως επειδή αργούσα να τελειώσω είχε αρχίσει να εκνευρίζετε , σταμάτησε να με χαϊδεύει , και γενικά πάγωσε ... και όταν της ζήτησα να γυρίσει στα τέσσερα τραβήχτηκε απότομα με έβαλε βιαστικά μέσα της και με πολύ γρήγορους ρυθμούς προσπάθησε να με τελειώσει πράγμα που το κατάφερε αλλά αφήνοντας με σε μεγάλο βαθμό ανικανοποίητο αφού είχα χάσει τον δικό μου ρυθμό …. Σηκώθηκε βιαστικά ντύθηκε και έφυγε πετώντας μου και ένα have a nice day…
Τι να πω… ωραία και εντυπωσιακή κοπέλα , καλά προκαταρτικά , αλλά με την βιασύνη της τα χάλασε όλα…
Το αγόρι της υποδοχής αρκετά ευγενικό ….
Το δωμάτιο καλό με όλες τις ανέσεις
Τι να πω… ωραία και εντυπωσιακή κοπέλα , καλά προκαταρτικά , αλλά με την βιασύνη της τα χάλασε όλα…
Το αγόρι της υποδοχής αρκετά ευγενικό ….
Το δωμάτιο καλό με όλες τις ανέσεις
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Μόνικα Σέρβα
rockstar
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2014
Εχουνε θεμα με το χρονομετρο στα μαγαζια της αλυσιδας. Και σε ακριβα προγραμματα, μολις πιασεις το 15λεπτο τρελαινεται το συστημα, κοπελες-τσατσαδες, ολοι.
911-Toninno
07 Ιανουαρίου, 2014
Εχω περάσει και εγω μαζι της το μονο που εχω να πω για την συγκεκριμένη ειναι οτι ειναι ενα μεγάλο αγγούρι που βλέπει πως να σε ξεπεταξει . Καληθερα να είχα τραβήξει μονος μου μια και καλη παρά να είχα παει σε αυτη .... Κλαίω το 50ρι !!!!
Paul83
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2