Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 179 10
Sex Studio 526760
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μια μέρα πριν την αλλαγή του χρόνου, τελειώσαμε τη δουλειά νωρίς, γύρισα σπίτι και μπήκα στο ίντερνετ να δω που θα κατευθυνθώ μιας κι ένιωθα μόνος αλλά ορεξάτος. Αφού είδα πολλά μαγαζιά, μου κανε κλικ η Alice στο Αθηνών 318 κοιτάζοντας τις φωτό της.

Έφτασα σε 6-7 λεπτά αφού δεν είχε κίνηση (3 τα ξημερώματα) και πάρκαρα απέξω. Ανέβηκα στο μαγαζί όπου με υποδέχτηκε η τσατσά (ευγενέστατη). Μου έδειξε τα κορίτσια, την Άντζελα και την Alice. Για μένα η επιλογή ήταν ξεκάθαρη. Πέρασα στο δωμάτιο, έκανα ένα ντουζάκι και περίμενα την Alice. Λίγα λεπτά αργότερα άκουσα το γνωστό τακουνοχτύπημα και ανασηκώθηκα.

Η Alice είναι μια ισπανιδούλα 21 ετών με φοβερά στήθια, κοντούλα και πολύ γλυκό προσωπάκι. Ξεκινήσαμε με πολλά προκαταρκτικά, πολλά φιλιά στο σώμα και χαιδέματα κι απ'τις 2 μεριές. Για τα υπόλοιπα δε θα πω λεπτομέρειες γιατί ήταν απλά τέλεια! Πρέπει να αλλάξαμε 5-6 στάσεις μετά τα γλυψίματα (κι αυτά απλά υπέροχα) με πολλούς αναστεναγμούς και φιλοφρονήσεις απ΄τη μεριά της.

Θέλω να πω στο σημείο αυτο ότι ήταν η 1η φορά, μετά από το χωρισμό μου με την αρραβωνιάστηκιά μου εδώ κι ένα χρόνο κι αφού έχω επισκεφτεί αρκετά "ιδρύματα", που ένιωσα πραγματική επικοινωνία και χημεία με κοπέλα. Χαρακτηριστικό είναι ότι αφού τελειώσαμε, κάθισε δίπλα μου χαιδεύοντας τα γένια μου και το πρόσωπο μου κι εγώ το κορμί της για ακόμη μισή ώρα (σύνολο έκατσα 1 ώρα στο δωμάτιο) και μου ανοίχτηκε απίστευτα!!! Μου είπε για την οικογένεια της, τα αδέρφια της, τις σπουδές και για τη ζωή της εδώ στην Αθήνα. Αποχαιρετιστήκαμε με ένα πεταχτό φιλί.

Δε ξέρω τι συνέβη. Ίσως η μουσική που έπαιζε, ίσως η περασμένη ώρα, ίσως τα λίγα ισπανικά που θυμήθηκα και βοήθησαν στην κουβέντα, ίσως όλα αυτά να συνέβαλαν σε μια τέλεια συνάντηση gfe παρόλο που δεν είμαι ιδιαίτερα ρομαντικός. Αν πάλι έτσι συμπεριφέρεται με όλους τότε είναι μια άψογη επαγγελματίας. Σίγουρα θα ξαναπαώ για την ίδια κοπέλα.

Αν το σύστημα με άφηνε θα έβαζα:
Εμφάνιση κοπέλας 9
Συμμετοχή/Διάθεση 10
Σχέση απόδοσης/τιμής 10

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 31, 2013
Όνομα κοπέλας
Alice
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι: