Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 218 10
Sex Studio 323773
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μία κοπέλα για την οποία μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια οι συναγωνιστές και κυρίως ο xilnik είναι η Εύα...Η Εύα δεν είναι μία γυναίκα που θα σε αφήσει άφωνο με την ομορφιά της αλλά θα σε αποζημιώσει με τις υπηρεσίες της.Έτσι τουλάχιστον φάνηκε να έγινε στη δική μου συνάντηση.
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Απόγευμα Παρασκευής και στο μυαλό μου είχα να κάνω μία κατάθεση.Οι επιλογές δεν ήταν και πολλές,και έτσι από τα προγράμματα που κοίταξα, το μάτι μου έπεσε στο παραπάνω ίδρυμα όπου εργαζόταν η Εύα για την οποία όπως προανέφερα έχω ακούσει τα καλύτερα.Γρήγορη άνοδος στο βουνό και κατευθείαν στο 46.
Με υποδέχτηκε η υπηρεσία η οποία με ενημέρωσε για τα προγράμματα όπου προσφέρει η εν λόγω κοπέλα.Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίστηκε μπροστά μου στο σαλόνι αρκετά ευδιάθετη και γεμάτη υποσχέσεις...
Για όσους δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μία κοπέλα με κοντό μαλλί με μπούκλες,απαλή,λευκή επιδερμίδα,ωραίο σώμα σε καλές αναλογίες και καθημερινό πρόσωπο.Όπως ξεκίνησα τη κριτική μου έτσι και εδώ επισημαίνω πως η Εύα δεν θεωρείται μοντέλο αλλά μπορείς άνετα να την πεις μία καθημερινή κοπέλα που βλέπεις στο δρόμο και δεν θα έλεγες όχι σε μία παραπέρα γνωριμία...
Αμέσως κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο με την επιλογή του απλού προγράμματος.Να πω πως το στούντιο έχει κάνει κάποια ανακαίνιση στο δωμάτιο το οποίο πλέον διαθέτει και ντουζιέρα κάτι το οποίο δεν είχε πριν...

Έκανα ένα σύντομο ντουζάκι και ξάπλωσα στο κρεβάτι για να την περιμένω.Δεν άργησε να έρθει και έτσι μετά από λίγα λεπτά χτύπησε ρυθμικά τη πόρτα του δωματίου...Μπήκε μέσα με αρκετό αέρα και ξεκίνησε μία πικάντικη συζήτηση για να σπάσει ο πάγος...Σιγά σιγά αφαιρούσε τα εσώρουχά της ενώ τριβόταν με ωραίο τρόπο επάνω στο σώμα μου...Πεταχτά φιλιά στο στόμα αλλά και στο υπόλοιπο σώμα ήταν η συνέχεια για να καταλήξει σε περιποίηση της ευρύτερης περιοχής.Αρκετό καραμέλωμα στα α@@@κια για ώρα και πέρασμα του προφυλακτικού για την ολοκλήρωση του στοματικού της το οποίο ήταν αρκετά επιτυχημένο...Λίγα προκαταρκτικά ακόμη με εμένα να πιπιλάω το στήθος της για λίγα λεπτά και έναρξη στο σεξ.Πρώτη στάση με την Εύα από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς.Αλλαγή για να γυρίσουμε σε πλάγια θέση ενώ ανταλλάξαμε και κάποια φιλιά.Γύρισμα στα τέσσερα όπου η συμμετοχή της ήταν σε πολύ καλά επίπεδα.Τελευταία στάση το ιεραποστολικό όπου με αληθοφανείς εκφράσεις στο πρόσωπό της αλλά και αναστεναγμούς μας βρήκε το τέλος...

Ξάπλωσε δίπλα μου και καθίσαμε για αρκετά λεπτά χωρίς ίχνος βιασύνης.Με ένα γλυκό,πεταχτό φιλί με αποχαιρέτησε αναεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον...

Συμπερασματικά μία πολύ καλή συνεύρεση με μία κοπέλα που πραγματικά θεωρώ πολύ καλή επαγγελματία.Σε όλη τη διάρκεια ήταν ευδιάθετη και δεν έφερε σε τίποτα αντίρρηση,ίσα ίσα που κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει το παρτενέρ της...Πιστεύω πως αξίζει την επίσκεψη και πως δεν θα το μετανιώσετε...

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το xilnik ο οποίος μου έδωσε πληροφορίες για την εν λόγω κοπέλα αλλά και για τις υπηρεσίες της!

Αυτά για την συνάντησή μου με την Εύα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Εύα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη