Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 179938
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Αλεξάνδρα είναι μια κοπέλα που γνωρίζω αρκετό καιρό και περνώ καλά μαζί της. Έλειψε για μεγάλο διάστημα στην επαρχία και άλλες περιστάσεις τα έφεραν έτσι ώστε να έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που την είδα τελευταία φορά, και κάτι παραπάνω από ένας χρόνος πριν από την τελευταία μας συνάντηση.

Η (ευχάριστη) έκπληξη μου μεγάλη : Έχει χάσει πάρα πολλά από τα επιπλέον κιλά που είχε, έχει μείνει μισή. Έχει τα ξανθά της μαλλιά με αφέλειες, φοράει γυαλάκια, τα οποία της δίνουν ένα αρκετά sexy τόνο. Ψηλή, με ωραία περιφέρεια. Έχει καταφέρει παρά τα πολλά κιλά που έχει χάσει, το πλούσιο φυσικό της στήθος (4,5 όπως μου είπε – εγώ με τα νούμερα δεν τα πάω καλά) να μην έχει αλλοιωθεί. Πραγματικά μια διαφορετική κοπέλα.

Αυτό όμως που δεν διαφοροποιήθηκε (ευτυχώς) ήταν οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της. Μετά από αρκετή συζήτηση, ξεκινήσαμε με πολλά προκαταρκτικά, που περιλαμβάνανε, φιλάκια, χάδια γλειψίματα, αγκαλιές και όλα τα συναφή για πολύ ώρα και με πολύ παθός. Άψογη ανταπόκριση στην στοματική μου περιποίηση, με αναστεναγμούς βογγητά, χάδια, κούνημα της λεκάνης της και εξίσου καλό στοματικό από μεριάς της βαθύ, υγρό, με παιχνίδια της γλώσσας, με διάφορες στάσεις του σώματος της, πότε ανάσκελα, πότε γονατιστή και καραμέλωμα στα @@κια. Μετά κλασσικό 69 για να ακολουθήσει sex σε δυο μονό στάσεις αλλά με πολύ χρονική διάρκεια στην κάθε μία και πολλές παραλλαγές. Αρχή με ιεραποστολικό, συνέχεια και τέλος στα τέσσερα, σε πολύ ανεβασμένο gfe κλίμα, το οποίο σε γενικές γραμμές προτιμώ.
Σε πλήρη άνεση χρόνου επιπλέον κουβέντα μετά για διάφορα θέματα μέχρι την οριστική της αποχώρηση.

Μια κοπέλα που πλέον μπορώ να την χαρακτηρίσω στανταράκι. Ήταν η πέμπτη φορά στην πολύχρονη «καριέρα μου» που την συναντώ και μαζί της περνάω πάντα καλά. Έχουμε πολύ καλή χημεία, μεγάλη οικειότητα, ο καθένας έχει μάθει τα «κουμπιά» του άλλου και απολαμβάνουμε τις συνεδρίες μας, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και πολύ κουβεντούλα. Μια εγγυημένη πρόταση, τουλάχιστον για εμένα.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλεξάνδρα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη......

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2013
Περιεκτικός καί ουσιώδης όπως πάντα +1 Μεγάλο χαμόγελο
20 Δεκεμβρίου, 2013
"φοράει γυαλάκια, τα οποία της δίνουν ένα αρκετά sexy τόνο"
εμένα θα μου πεις? Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
20 Δεκεμβρίου, 2013
Περιεκτικός καί ουσιώδης όπως πάντα +1 Μεγάλο χαμόγελο ! Αλεξάνδρα λατρεία καί σταθερή αξία Έρωτας !
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3