Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 124 10
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ήταν πέρσυ τον Μάϊο όταν πρώτη φορά γνώρισα την Ντορίνα, κοπέλα που έκανε απίστευτο δίδυμο με τη Λάουρα και τις είχα δοκιμάσει σε duo. Από τότε αποτέλεσε ένα από τα στανταράκια μου. Έχουμε απίστευτη χημεία μέσα στο δωμάτιο. Ξέρει τι θέλω, και το κάνει με κλειστά τα μάτια. Σταμάτησε όμως για ένα χρόνο και έτσι την έχασα.

Για όσους δεν την έχουν δει, είναι μελαχρινή με μαλιά μέχρι τον ώμο, με φυσικό στήθος 2άρι, πολύ ωραίο πρόσωπο με φοβερά εκφραστικά μάτια, και μεγάλο ατού της το πίσω σύστημα, γνωστό και ως "φεγγαράδα".

Όταν έμαθα ότι επέστρεψε, την έβαλα στο πρόγραμμα μιας και εμφανίζετε προς το παρόν για μια βάρδια την εβδομάδα. Έτσι χτες πήγα καρφωτός για να την συναντήσω. Όπως πάντα στο σαλόνι ήταν στα κέφια της. Ήρθε με "έφτιαξε" κάθισε στα πόδια μου, με καυλάντισε έντονα, και δεν ήθελα και πολλά πολλά για να σηκωθώ και να πάω στο δωμάτιο.

Ντουζάκι απαραίτητο, και σε λίγο φτάνει το κορίτσι. Αρχίζει έναν αισθησιακό χορό μπροστά μου, προκλητικό, και αποχωρίζοντας τα εσώρουχά της και χωρίς καν να με αγγίξει, ήμουν ήδη "έτοιμος". Με αργές κινήσεις μου βγάζει την πετσέτα, και αρχίζει τα χάδια και τα φιλιά σε όλο μου το σώμα με περιποίηση στα @@. Πέρασμα προφυλακτικού και η πίπα της ίδια και καλύτερη από τότε που την θυμόμουν, χωρίς χέρια, μπροστά στο καθρέπτη με εμένα όρθιο και εκείνη κάτω. Συνέχεια στο κρεββάτι όπου έκατσα σαν πασάς να απολαύσω.
Ξεκίνημα σεξ με εκείνη από πάνω με ωραίες κινήσεις για να γυρίζει μετά από λίγο σε reverse cow. Η θέα ήταν μαγευτική καθώς την έβλεπα να ανεβοκατεβαίνει. Συνέχεια σε ιεραποστολικό, μετά στα 4, με φοβερό στήσιμο, κλείσιμο των ποδιών της και μπρούμητα, ξανά ιεραποστολικό και τελείωμα μετά από ώρα με την χείρα βοηθείας.

Ήταν μια συνεύρεση διαφορετική από όλες τις άλλες για πολλούς λόγους. Καταρχίν μου είχε λείψει το σεξ μαζί της, και κατα δεύτερον μου είχε λείψει το καυλάντισμα της στο σαλόνι. Όσος καιρός και να πέρασε δεν ξέχασε αυτά τα οποία με φτιάχνουν και τα εφάρμοσε με επιτυχία. Χρόνος στο δωμάτιο περίπου 30 λεπτά, και κανένας δεν μας ενόχλησε. Μετά το τέλος έκατσε και στο δωμάτιο αρκετή ώρα για να ηρεμήσουμε, και στο σαλόνι πριν φύγω πάλι τα λέγαμε. Εκεί πάλι κατάφερε να με φτιάξει και λίγο ήθελα για να ξαναμπώ δωμάτιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 14, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντορίνα
Kerveras
Τιμημένος
91
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, n.smirni76