Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 159 10
Sex Studio 314854
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη στο studio της οδού Κατεχάκη,για να συναντήσω την Πάμελα που είχα δει φωτογραφίες της και μ΄άρεσε πολύ Έρωτας.Είναι μια ξανθιά, ψηλή και πολύ εντυπωσιακή γυναίκα με μεγάλο στήθος.Με υποδέχτηκε η ευγενική υπηρεσία, με ενημέρωσε ότι βρίσκεται η Πάμελα και μου ανέφερε τα προγράμματα.Διάλεξα το απλό το πρόγραμμα,και περίμενα στο σαλόνι για λίγα λεπτά καθώς βρισκόταν με συναγωνιστή.Αφού βγήκε κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο.Ένα σύντομο ντουζάκι ήταν απαραίτητο και καθώς πλενόμουν μετά από λίγα λεπτά μπαίνει μέσα.Πολύ ευγενική, αρχίσαμε αμέσως την κουβέντα, με ρωτούσε σχετικά για μένα και ο πάγος έσπασε κατευθείαν.Εγώ είχα καυλώσει κατευθείαν και ξεκινήσαμε τα προκαταρκτικά με αγκαλιές, φιλιά στο λαιμό και στο πλούσιο στήθος της.Στη συνέχεια άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και στο στήθος μου καθώς περιποιόταν τα μπαλάκια μου.Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού το οποίο ήταν πολύ καλό και βαθύ.Ξεκίνημα του σεξ με ιεραποστολικό, μετά ανέβηκε από πάνω μου και στο τέλος στα τέσσερα όπου το τέλος ήρθε σύντομα.Μιλήσαμε για λίγα λεπτά ακόμα και με ένα φιλί με αποχαιρέτησε.Συμπερασματικά ήταν μια ευχάριστη συνάντηση με μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα.Σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτώ στο μέλλον. ΈρωταςΈρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
kokkini62
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια