Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 246 10
Sex Studio
455902
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μπηκαν στο σαλονι δυο κυριες. Η Αφροδιτη που δεν μου αρεσε καθολου. Πολυ μεγαλης ηλικιας μου φανηκε.
Η Ανιτα μου αρεσε και περασα αφου διαπραγματευτηκα μια μικρη εκπτωση για το βασικο προγραμμα.
Η Ανιτα εχει ωραιο προσωπο, υψος γυρω στο 1,60-1,65, βυζια ελαφρως ενισχυμενα αλλα ζεστα με πολυ ωραιες και πεταχτες ρωγες. Κωλο κανονικο προς μικρο αλλα καλοσχηματισμενο, πολυ ωραια μπουτια και γαμπες. Επιδερμιδα τρυφερη
Χαμουρεμα πολυ καλο στο ορθιο, γλωσσοφιλα αισθησιακα και φιλια στο στηθος μου κλπ ενω την χουφτωνα παντου.
Ποοκαρτικα πολυ καλα, την εσπρωξα στο κρεββατι και επεσα πανω της και την φιλαγα παντου εκτος το μουνι. Μεχρι και στα μαλια της εχωσα τον πουτσο μου.
Πιπα εντονη αλλα οχι πολυ βαθια. Καραμελωμα ορχεων πολυ καλο.
Τεσσερεις στασεις (απο πανω φατσα, απο πανω αναποδα, ιεραποστολικο με τα ποδια στο ταβανι και πισοκολλητο).
Διαθεση και συμμετοχη πολυ καλες. Δεχεται δακτυλο παντου ακομα και πισω αλλα απαλα. Το ευχαριστιεται
Οι ρωγες της ειναι μουρλια. Δεν βιαζεται.
Ο χωρος καθαρος με σφραγισμενες πετσετες.
Σοσιαλ ταιμ καλος κουβεντα περι Πολωνιας.
Σας την προτεινω
Η Ανιτα μου αρεσε και περασα αφου διαπραγματευτηκα μια μικρη εκπτωση για το βασικο προγραμμα.
Η Ανιτα εχει ωραιο προσωπο, υψος γυρω στο 1,60-1,65, βυζια ελαφρως ενισχυμενα αλλα ζεστα με πολυ ωραιες και πεταχτες ρωγες. Κωλο κανονικο προς μικρο αλλα καλοσχηματισμενο, πολυ ωραια μπουτια και γαμπες. Επιδερμιδα τρυφερη
Χαμουρεμα πολυ καλο στο ορθιο, γλωσσοφιλα αισθησιακα και φιλια στο στηθος μου κλπ ενω την χουφτωνα παντου.
Ποοκαρτικα πολυ καλα, την εσπρωξα στο κρεββατι και επεσα πανω της και την φιλαγα παντου εκτος το μουνι. Μεχρι και στα μαλια της εχωσα τον πουτσο μου.
Πιπα εντονη αλλα οχι πολυ βαθια. Καραμελωμα ορχεων πολυ καλο.
Τεσσερεις στασεις (απο πανω φατσα, απο πανω αναποδα, ιεραποστολικο με τα ποδια στο ταβανι και πισοκολλητο).
Διαθεση και συμμετοχη πολυ καλες. Δεχεται δακτυλο παντου ακομα και πισω αλλα απαλα. Το ευχαριστιεται
Οι ρωγες της ειναι μουρλια. Δεν βιαζεται.
Ο χωρος καθαρος με σφραγισμενες πετσετες.
Σοσιαλ ταιμ καλος κουβεντα περι Πολωνιας.
Σας την προτεινω
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού