Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 179938
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Αλεξάνδρα, μια κοπέλα που είχα δει κάποτε στο Φ104 αλλά δεν μου είχε γεμίσει το μάτι, ωστόσο ήξερα για τις υπηρεσίες της ότι είναι πολύ καλές. Έκτοτε την έχασα, πήγε επαρχία και την ξαναείδα τώρα, όταν με τον mpouzoklido αποφασίσαμε να πάμε, και να πάρει εκείνος την Μαρίνα και εγώ την Αλεξάνδρα.
Φανερά αδυνατισμένη, ξανθιά, πολύ γλυκό πρόσωπο και 4+ στήθος σαν να λέμε "ο 'Ολυμπος και ο Κίσσαβος τα 2 βουνά μαλώνουν", εμφανίστηκε με γυαλιά στο σαλόνι. Τι το ήθελε, αμέσως ένιωσα το κλικ που σε κάνει να σηκωθείς και να μπεις δωμάτιο.

Ένα φάουλ για το δωμάτιο, όπου δεν είχε ένα χαλάκι μπροστά από την ντουσιέρα για να μην φάμε τα μούτρα μας. Ντουζάκι λοιπόν, και με προσοχή στο κρεββάτι και σαν πασάς πάντα να περιμένω την κοπέλα.

Μετά από λίγη αναμονή έρχεται χωρίς τα γυαλιά της. Της ζήτησα ευγενικά να τα φορέσει και εκείνη προς τιμήν της δεν το αρνήθηκε. Βλέπετε είναι μεγάλο μου φετίχ. Επιστροφή της Αλεξάνδρας και αφού βγάζει τα εσώρουχα της, και υψώνονται τα στήθη της μπροστά μου σαν δύο βουνά, πέφτει επάνω μου. Αρχίζει τα φιλιά στο σώμα μου ενώ τα χέρια μου δεν άφηναν τα όμορφα στήθη της, όπου ήθελα και τα δύο χέρια για το ένα στήθος. Τα προκαταρτικά συνέχισαν για να φτάσουμε σε μια ισπανική σεμιναρίου, όπου την ξάπλωσα και πήγα από πάνω της και στη κυριολεξία πήδηξα τα βυζιά της.

Πέρασμα προφυλακτικού και πίπα φοβερή, από τις καλύτερες, με χτυπήματα και περιποίηση @@ για αρκετή ώρα. Ξεκίνημα σεξ σε ιεαροποστολικό, με πολύ διάθεση και επιφωνήματα και όσο έβλεπα τα γυαλιά της τόσο περισσότερο φτιαχνόμουνα. Γύρισμα στα 4 με φοβερό στήσιμο, όπου αντέχει το σφυροκόπημα και η στάση της επιτρέπει βαθειά διείσδηση. Τα πρώτα κωλοσκάμπιλα πέσανε ενώ εκείνη με παρακινούσε για περισσότερα. Αλλαγή σε cow όπου και εκεί είχαν την τιμητική τους τα βυζιά της. Ξανά πάλι αλλαγή σε ιεραποστολικό για να έρθει το τέλος εκεί, όπου κάτσαμε λίγο να ηρεμήσουμε, τα είπαμε, και με αποχαιρέτησε ευγενικά.

Μια ομολογουμένως όμορφη συνεύρεση με μια γυναίκα από τις πιο παλιές καραβάνες, με άψογη τεχνική σε ότι κάνει, άνεση χρόνου και χωρίς καμία διαμαρτυρία δεκτική σε ότι της ζήτησα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
Kerveras
Τιμημένος
91
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, n.smirni76

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Νοεμβρίου, 2013
Παλια αυτη δεν ειχε αυτη τη συμπεριφορα, οσο για τεχνικη μη το συζηταμε....Ειχε και πολλα παραπανισια κιλα.
Φαινεται αλλαξανε τα πραγματα
28 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γενικώς η Αλεξάνδρα πρέπει να είναι η πιο κυκλοθυμική κοπέλα που έχω συναντήσει σε στούντιο.
Όσο για τεχνική, συμφωνώ πως στις αρχές που την είχα πάρει στο Βρ. 42 μόνο τα βασικά ήξερε. Μετά από κάνα χρόνο στο Φ. 104 ήταν πολύ καλύτερη.
P
px75
29 Νοεμβρίου, 2013
Αγαπητέ φίλε Toninno, για τα κιλά μιλάω με σιγουριά. Ναι τουλάχιστον στο 104 που την είχα δει, είχε πολλά παραπάνω, αλλά τώρα έχει χάσει πολλά. Αν την δεις από κοντά μας λες τη γνώμη σου. Τώρα για τεχνική αγαπητέ px75, δεν μπορώ να συγκρίνω με το παρελθόν καθότι δεν την είχα δοκιμάσει. Αρκούμε στη δική σου μαρτυρία
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3