Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 363407
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Με την Μελίντα γνωριστήκαμε το καλοκαίρι στο x-bar όπου και εργαζόταν πριν μερικούς μήνες.Τότε βέβαια δεν περάσαμε στα ενδότερα καθώς με εκείνο το χώρο δεν βγάζεις άκρη.Εδώ και καιρό εμφανίζεται στα προγράμματα του Κατεχάκη,Μελαντίας και Λ.Αθηνών όπου ανήκουν στην συγκεκριμένη αλυσίδα.Ήθελα να την επισκεφτώ απ'την αρχή που την είδα στα προγράμματα αλλά όλο κάτι γινόταν και έπαιρνε αναβολή...Αυτά όλα μέχρι το περασμένο Σάββατο όπου και πραγματοποίησα την επίσκεψη μου στο παραπάνω κατάστημα...

Ανέβηκα τις σκάλες που σε οδηγούν στην είσοδο του ιδρύματος και με υποδέχτηκε η υπηρεσία.Κάθισα στο σαλόνι για λίγο καθώς ήταν απασχολημένη με συναγωνιστή.Μετά από λίγα λεπτά ήρθε κοντά μου για να γνωριστούμε.Για όσους δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μία ξανθιά κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,καλλίγραμμο-μοντελέ σώμα με άψογη περιφέρεια,αλλά μικρό στήθος και έκφυλο πρόσωπο.Να προσθέσω πως ήταν ντυμένη με ένα πράσινο κορμάκι που της πήγαινε αρκετά αλλά την έκανε και πολύ σέξι.

Με την επιλογή του απλού προγράμματος κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο.Για το χώρο έχω αναφερθεί και πιο παλιά το μόνο που θα προσθέσω είναι πως έχει δεχθεί μία μικρή ανακαίνιση στην οποία έχουν διορθωθεί κάποιες λεπτομέρειες.

Ένα ντουζάκι ήταν απαραίτητο πριν έρθει η Μελίντα.Μετά από λίγα λεπτά μπήκε στο δωμάτιο με αρκετή όρεξη για να ξεκινήσουμε τη μάχη...Κάποια συζήτηση μαζί με mini sex show έλαβε μέρος και έτσι αρχίσαμε τα προκαταρκτικά στα όρθια.Πεταχτά φιλιά,πιπίλισμα στο στήθος της αλλά και φιλιά στο λαιμό και το σώμα ήταν η αρχή.Συνέχεια στο κρεβάτι με φιλιά στο στήθος μου αλλά και τα α@@@κια τα οποία περιποιήθηκε για ώρα.Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη στοματικού.Πολύ καλό με ωραίο ρυθμό και εκ νέου περιποίηση της ευρύτερης περιοχής.Ενώ δεν έλειψαν τα φτυσίματα αλλά και κάποιες πρόστυχες ματιές.Μικρή διακοπή για κάποια περαιτέρω προκαταρκτικά με σφιχτές αγκαλιές και τριψίματα.Ώρα για σεξ με πρώτη στάση το πισωκολλητό.Αρκετά καλό στήσιμο στα τέσσερα και με προτροπή από μέρους της να αυξήσω την ένταση,ενώ εκείνη έδινε κάποια χαστουκάκια στα οπίσθια της...Αλλαγή στάσης και η Μελίντα από πάνω να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς.Μικρή διακοπή για κάποια πεταχτά φιλιά και συνέχεια με ιεραποστολικό.Με άψογη συμμετοχή,αληθοφανείς αναστεναγμούς αλλά και βογγητά,δόθηκε το τέλος σε αυτή τη συνεύρεση...

Ξάπλωσε δίπλα μου για λίγο και μιλήσαμε καθώς το κουδούνι είχε χτυπήσει αρκετές φορές.Μάζεψε τα εσώρουχά της και με ένα πεταχτό φιλί ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον...

Συμπερασματικά η Μελίντα μου προσέφερε υπηρεσίες άψογες που ειλικρινά δεν περίμενα να λάβω.Μάλλον ταίριαξε και η χημεία μας καθώς από καιρό το προγραμματίζαμε...Θυμάμαι πως το καλοκαίρι στο x-bar επέμενε πως θα περάσουμε καλά,έτσι και έγινε!Κάποιος που του αρέσει εμφανισιακά πιστεύω πως αν περάσει μαζί της δύσκολα θα φύγει δυσαρεστημένος.Όπως είπα κινείται σε ρυθμούς pse κάτι που στους περισσότερους αρέσει...

Αυτά για την εμπειρία μου με την Μελίντα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Μελίντα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη