Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 157 10
Sex Studio 173352
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μιας και δεν βρηκα κατι αξιολογο στην τσαρκα μου ειπα να προτιμησω τη γνωστη μιλφ Ειρηνη για ακομα μια φορα μιας και πεθυμησα και λιγο κωλαρακι.Η Ειρηνη εχει αδυνατισει παρα πολυ πλεον που εμενα προσωπικα δε μ'αρεσει αν και της δινει μεγαλη αυτοπεποιθηση οπως φαινεται.Εγω προσωπικα την προτιμουσα λιγο χοντρουλα με χοντρα μπουτια σαν επαρχιωτισσα θειτσα οπως ηταν πριν κανα 2 χρονια δηλαδη...

Mε την εισοδο της στο δωματιο ξεβρακωθηκε και εκατσε αμεσως πανω μου οπου αρχισαμε τα λυσσασμενα γλωσσοφιλα με παθος και μανια.Πουτσοτριψιμο και πουτσοσφαλιαρες στο μουνι και στον κωλο της,μου τον εκανε γρηγορα καγκελο οποτε αρχισε το τσιμπουκι.
Αυτη τη φορα εδειξε τρομερη μανια για τσιμπουκι και πλεον μπορει και τον εξαφανιζει ολον.
Μου γυρισε και σε σταση 69 για να τη γλειφω κι εγω και μετα απο λιγο σαλιωμα την αρχισα το κωλοδαχτυλο τερμα μεσα.

Την εβαλα ξανα στο πλαϊ μου για να συνεχισει το τσιμπουκι και φυσικα το πολυ χαμηλο αρχιδογλειψιμο που κανει παντα ετσι κι αλλιως.Λιγο χαμουρεμα παλι και πρωτη σταση αυτη απο πανω.
Εκατσε και τον πηρε τερμα μεσα και αρχισε ενα ανεβοκατεβασμα σε αργο τεμπο ενω εγω ρουφουσα τα βυζια της.Συνεχισαμε πολυ ωρα ετσι οποτε καποια στιγμη κουραστηκε και την εστησα απο κατω.Συνεχισα λιγο ακομα στο μουνι της και μετα σαλιωμα στην κωλοτρυπιδα και ολος μεσα με τη μια οπου τη γαμησα για πολυ ωρα στην ιδια σταση εχοντας τα ποδια της στους ωμους μου και εφτασα σε πολυ δυνατο χυσιμο με ζωωδεις κραυγες απ'αυτες που συνηθιζω Μεγάλο χαμόγελο.Μιση ωρα και βαλε ηταν μεσα στο δωματιο...

Λιγη κουβεντουλα πριν την αποχωρηση της και ανανεωσαμε το ραντεβου μας.Τα'χω γραψει πολλες φορες για μενα η Ειρηνη ειναι η καλυτερη απο αποψη αποδοσης και μην κολλατε με την εμφανιση της γιατι σιγουρα θα σας ανταμειψει μεσα.Απο κει και περα σημερα ειχε πολυ ανεβασμενη αυτοπεποιθηση και γω νομιζω οφειλεται στο αδυνατισμα της.Ετσι κι αλλιως οι σιγουρες και αξιολογες επιλογες εχουν περιοριστει παρα πολυ και το πρωι και το βραδυ οποτε η Ειρηνη ειναι μια πολυ σιγουρη λυση

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2013
αν η ειρηνουλα ειχε 2 μοναδες πανω περισσοτερη ομορφια θα ηταν η κορυφιαα ντανα στην ελλαδα αλλα σε υπηρεσιες ειναι σιγουρα η καλυτερη στην θεσσαλονικη-τελος
21 Νοεμβρίου, 2013
Καλη χρυση η θεια Ειρηνη δεν λεει οχι σε τιποτα σχεδον, κατεβαζει και τιμες....δεν λεω, ''αλλα τα προκαταρκτικα της φτωχα εως ανυπαρκτα Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!'' ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ δεν ξερω για εσας.... επομενως ειναι μια αξιοπιστη λυση για τα χοντρα μονο που και που και αν, αυτη ειναι η γνωμη μου για milfo-Ειρηνη.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2