Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 34 10
Sex Studio
31117
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πρωτη μου φορα στο στουντιο αυτο με το χαμηλο πατωμα. οταν μπηκα μεσα ειδα την τσατσα ξαφνικα μπροστα μου και τρομαξα, καθοταν σε μια καρεκλα ακριβος στην εισοδο του σπιτιου μακρια απο τους καναπεδες, το λογο δεν μου τον ειπε τελικα. Η κοπελα μια καινουργια απο ρουμανια, η νελη μαυρομαλα 22 ετων απο τι μου ειπε. ελληνικα λιγα, αγγλικα παλι λιγα, στην κουβεντα πανω πεταει και μερικα ρουμανικα σωμα ωραιο στηθος μικρο, κωλαρακι πολυ καλο
Μπηκα στο δωματιο αριστερα το οποιο εχει γυαλινη πορτα στο μπανιο νιπτιρα στην μερια του παραθυρου που ειναι προς το δρομο και εναν τεραστιο καθρεφτη φατσα στο κρεβατι, απο καθαριοτητα ενταξει ηταν.
Η κοπελα μπηκε στο δωματιο μιλησαμε λιγο και αρχισε τα φιλια, χωρις γλωσσα της ειπα γιατι δεν γουσταρω, αυτο που με εκανε εντυπωση ηταν ο χρονος στα προκαταρτικα που καναμε, αν δεν της ελεγα να προχωρηση στην πιπα ακομα στα μελια και τα φιλια θα ειμασταν
στην πιπα δυστυχως ισως απο της χειροτερες που μου εχουν παρει δεν το εχει καθολου η μικρη στο σεξ πολυ καλυτερη η νελη, στην αρχη εβαλε δυο μαξιλαρια για να ειναι ποιο κοντα μου και να πεφτουν και μερικα φιλια, μετα αλλο ηθελα να κανω αλλο καταλαβε και τελικα την γυρισα στα τεσσερα οπου τελειωσα. Ενταξει κανει φοβερα λαθη πανω στο σεξ για επαγγελματιας, αλλα λιγο η απλα χρονου που προσφερει λιγο και μια γλυκα που βγαζει σε ολη την φαση, με εκαναν να την συμπαθησω και να την ξανα επισκευτω στο μελλον. Τωρα οποιος θελει περνει το ρισκο και δοκιμαζει, εγω δεν φταιω για τιποτα
Μπηκα στο δωματιο αριστερα το οποιο εχει γυαλινη πορτα στο μπανιο νιπτιρα στην μερια του παραθυρου που ειναι προς το δρομο και εναν τεραστιο καθρεφτη φατσα στο κρεβατι, απο καθαριοτητα ενταξει ηταν.
Η κοπελα μπηκε στο δωματιο μιλησαμε λιγο και αρχισε τα φιλια, χωρις γλωσσα της ειπα γιατι δεν γουσταρω, αυτο που με εκανε εντυπωση ηταν ο χρονος στα προκαταρτικα που καναμε, αν δεν της ελεγα να προχωρηση στην πιπα ακομα στα μελια και τα φιλια θα ειμασταν
στην πιπα δυστυχως ισως απο της χειροτερες που μου εχουν παρει δεν το εχει καθολου η μικρη στο σεξ πολυ καλυτερη η νελη, στην αρχη εβαλε δυο μαξιλαρια για να ειναι ποιο κοντα μου και να πεφτουν και μερικα φιλια, μετα αλλο ηθελα να κανω αλλο καταλαβε και τελικα την γυρισα στα τεσσερα οπου τελειωσα. Ενταξει κανει φοβερα λαθη πανω στο σεξ για επαγγελματιας, αλλα λιγο η απλα χρονου που προσφερει λιγο και μια γλυκα που βγαζει σε ολη την φαση, με εκαναν να την συμπαθησω και να την ξανα επισκευτω στο μελλον. Τωρα οποιος θελει περνει το ρισκο και δοκιμαζει, εγω δεν φταιω για τιποτα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 17, 2013
Όνομα κοπέλας
Νέλη
Υπηρεσίες
jamaican style
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
τι εχουμε εδω φιλη υης χριστινας θα ειναι το μικρο κ την εβαλε στην δουλεια??
κ εσυ τι περημενεις απο το μικρο βρε????
ετσι ειναι τα μπεμπε τα καφοδηγεις εσυ να βγαλεις γουστα!!
αφου λες οτι δεν βιαζετε κ ειναι παρα πολυ βασικο!!!