Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 833708
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Βανέσα..................σούπερ GOTHIC μωρό...φοβερή εμπειρία!
Μεγάλο χαμόγελο

Για πάμε λοιπόν..............η μικρή εμφανισιακά είναι όπως έχει περιγράψει ο φίλος μου ο orgasmo nero.....και μπορείτε να δείτε και στις φωτό του 104.....άρα δεν επανέρχομαι!Γερο-μύστης

Εδώ και πολύ καιρό έβλεπα τη μικρή.....είχαμε συζητήσει πολλές φορές,αλλά δεν έκανα το βήμα να περάσω μαζί της.....προχθές όμως που την είδα με το ολόσωμο που φορούσε....σεληνιάστηκα.....Γλώσσα

Έτσι Σάββατο απόγευμα 5 ακριβώς ήμουν 104......ήρθε η μικρή...πλήρωσα την Μπέτυ (απλό) και ανέβηκα δωμάτιο....όπου έκανα ντους.....
Σε 15 λεπτάκια έσκασε η μικρή (είχε κάνει ντους και αυτή)........και έπεσε πάνω μου!Έρωτας

Της είπα ότι ήμουν κουρασμένος (Όπως έχω πει.....είχα κάνει πυρφορο-clubbing.......μετά κατά τις 2 το βράδυ είχα πάρει την Άντρεα στη Φυλής και έιχα κοιμηθεί μόνο 4,5 ώρες).....και δεν ήξερα αν θα πιάσω απόδοση φουλ......Κατσικογάμης

Με καθησύχασε....άρχισε να μου δίνει πεταχτά φιλάκια......να μου γλύφει το λαιμό.....και με ρώταγε πως και δεν είχα περάσει μαζί της τόσο καιρό.....
Της είπα ότι την είχα στον στόχο και ότι είναι η πρώτη κοπέλα που παίρνω από 104.......κάτι που την έκανε να χαρεί....Κουλ

Φορούσε ένα καυλωτικό ολόσωμο πάλι που δεν το έβγαλε (δεν γίνεται να το βγάζει αυτό,είναι δύσκολο)....και ήταν πολύ καύλα...με τις ρόγες της να είναι σούπερ.....

Άρχισε ένα πολύ καλό τσιμπούκι.....με φτυσίματα που έφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.....(69 δεν πήρα ούτε ζήτησα έξτρα από την μικρούλα).....Χαμόγελο

1η στάση ιεραποστολικό......με την μικρή να βγάζει κραυγούλες καύλας.........που με έφτιαξαν ακόμα πιο πολύ...
Είναι πολύ ευλύγιστη και είχε φέρει τα πόδια της με τέτοιο τρόπο στους ώμους μου....ώστε να υπάρχει σούπερ διείσδυση....Σπασίκλας

2η στάση πισωκολλητό....με αυτήν να με προτρέπει να σφυροκοπήσω δυνατά (όπως και έκανα).....αλλά λόγω της κούρασης δεν την πολύ-πάλευα.....

Η Βανέσα όμως δεν το έβαλε κάτω.......μου πήρε πάλι τσιμπούκι και πάλι πήγαμε σε ιεραποστολικό.....με εμένα να γλύφω τις ρόγες της.....αυτήν να μου δίνει πεταχτά φιλάκια.......και να μου γλύφει το στήθος...όπως και το πορνώδες σκουλαρίκι - με την νεκροκεφαλή που φοράω τώρα τελευταία -.........Μεγάλο χαμόγελο

Μετά από όλα αυτά και έχοντας περάσει αρκετή ώρα......ήρθε το τέλος........με την Βανέσα να μην φεύγει αμέσως.....αλλά να κάθεται να πούμε 2-3 πράγματα ακόμα......τα οποία είχαν το ενδιαφέρον τους.....Εμμμμ

Συμπέρασμα..........

Η μικρούλα ήταν σούπερ...Έρωτας...δούλεψε το 50€.........μέχρι τέλους,είναι σούπερ τυπάκι....με φοβερές απόψεις για την ηλικία της και θα τιμηθεί και πάλι στο μέλλον....
Πόση ώρα ήμουν δωμάτιο.....ή άλλες λεπτομέρειες θα μείνουν μεταξύ εμένα και της Βανέσας....διότι οι πυρφόροι καραδοκούν........
Καλά να περνάτε παιδιά.............Γερο-μύστης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Τιμημένος
123
Πόντοι:
3.090
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Νοεμβρίου, 2013
άψογος ο Billy13...τώρα και στα στούντιο.....τρέμετε κορασσίδες...Γερο-μύστης
17 Νοεμβρίου, 2013
πρώτη φορά διαβάζω κριτική billy13 για στούντιο ... Εμμμμ
17 Νοεμβρίου, 2013
Σε τα μας!Με τις τελευταιες δυο προτασεις αποκάλυψες ολτες τις λεπτομέρειες της συνευρεσης! Μεγάλο χαμόγελο
17 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είναι αντί-πυρφοριακή η κριτική μου φίλε @therion1985....Γερο-μύστης
@Roumanolagnos1313....όντως έτσι είναι,έχω 1 Μετάξι.......και όλες οι άλλες είναι Φυλής-Φωκαίας-Διδύμου........
@lagonisian Ευχαριστώ,λαγέ..........Κουλ
17 Νοεμβρίου, 2013
Γουσταρουμε τα σούπερ GOTHIC πιπινια. Έρωτας
ON
orgasmo nero
17 Νοεμβρίου, 2013
ωραίος billy το είχες ανάγκη
17 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@orgasmo nero.......σωστός
@redmanftw,το είχα και δεν το ήξερα......Κατσικογάμης
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7